Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Interview met Payet blijkt verzonnen: 'Dit zijn pure verzinsels'

Laatste update:

In de dagen na zijn explosieve begin op het EK werd al meteen gefluisterd dat grote clubs als Real Madrid achter Payet aanzaten. Uiteindelijk werd echter niemand concreet en West Ham United zei ook steeds dat niemand hoefde te proberen Payet bij hen op te halen: geïnteresseerde clubs mochten 117 miljoen euro neerleggen en anders zou Payet gewoon blijven waar hij was.

De Franse middenvelder vindt dat echter helemaal prima. Hij mikt niet op een vertrek en wil een tweede jaar ingaan bij West Ham. "Ik heb wel gehoord van de belangstelling en die vind ik vleiend. Maar ik houd van West Ham. We hebben een fantastisch seizoen gehad en ik kan niet wachten om in het Olympisch Stadion te spelen. Ik blijf honderd procent zeker bij West Ham, ik houd van de club. Dat kan ik de fans zeggen", aldus Payet in The Sun.

Update 15 juli 18.33 uur - Interview met Payet blijkt verzonnen: 'Dit zijn pure verzinsels'
The Sun drukte vrijdag een interview met Dimitri Payet af waarin de aanvallende middenvelder zei 'honderd procent zeker' bij West Ham United te zullen blijven. De Frans international heeft echter nooit een interview gegeven, zo vertelt zaakwaarnemer Olivier Auguste aan de Daily Mercato: "Hij geniet van zijn vakantie en likt de wonden van de verloren EK-finale. Hij heeft geen interview gegeven en dergelijke berichten zijn pure verzinsels van een journalist. Ik heb daarom besloten om te reageren", aldus Auguste.

Denk je dat Dimitri Payet weer zo'n sterk seizoen zal spelen bij West Ham United?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties