Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Iraanse doelpuntenmachine gaat niet in op Nederlandse interesse'

Laatste update:

Vooral uit Griekenland zou de nodige interesse zijn: de namen van Olympiacos, AEK Athene en Panionios worden in verband gebracht met de international. Bovendien kan Taremi naar Dinamo Zagreb en het Japanse Urawa Red Diamonds. Iraanse media verzekeren echter dat een transfer naar Nederland het meest waarschijnlijk is. Een Eredivisionist zou bereid zijn om 1,2 miljoen euro uit te trekken voor de scherpschutter.

"Je moet het erover hebben met zijn zaakwaarnemer. Ik richt alles op Persepolis", vertelt Taremi aan Fars News Agency, als hem wordt gevraagd naar een transfer naar Nederland. Hij ligt nog een jaar vast bij Persepolis, waarvoor Taremi in 80 competitieduels al 41 keer het net vond. Taremi werd de afgelopen twee seizoenen topscorer van Iran en werd in 2015/16 verkozen tot Speler van het Seizoen.

De 24-jarige spits, bijgenaamd de Iraanse Zlatan Ibrahimovic, kwam bovendien tot 19 interlands voor Iran, waarin hij 10 keer trefzeker was. In april kreeg Taremi nog de nodige aandacht toen een 'Panenka' van zijn voet mislukte in de wedstrijd tussen Persepolis en Al-Rayyan in de Aziatische Champions League. De aanvaller schoot over en dat kostte zijn ploeg de overwinning: het bleef 0-0.

Update 11 juli 19.13 uur - Iraanse doelpuntenmachine gaat niet in op Nederlandse interesse
Mehdi Taremi blijft ondanks de brede interesse in zijn persoon speler van Persepolis. De spits heeft besloten zijn contract bij de Iraanse kampioen te verlengen, zo melden diverse media uit het land. Clubs als Olympiacos, AEK Athene en Panionios, maar ook een Eredivisionist zouden belangstelling hebben gehad voor Taremi, die in 80 competitieduels 41 keer scoorde.

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
8
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
47
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties