Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Italiaanse bond straft noodlijdend Parma weer met puntenaftrek

Laatste update:

Parma kon de laatste twee wedstrijden niet in actie komen, omdat de financiële nood te groot is geworden. Er lijkt nu een akkoord te zijn bereikt: de negentien overige clubs nemen samen de boetes die Parma moet ophoesten voor hun rekening, zodat i Crociati gewoon steeds in actie kunnen komen. De geraamde kosten zijn vijf miljoen euro, omgerekend bijna een kwart miljoen euro per vereniging.

Op die manier zal er niet één club zijn, die een 3-0 walk-over in de schoot geworpen krijgt tegen Parma. Het is echter nog wel de vraag, stelt Sky Italia vrijdag, of de spelers van Parma het voorstel ook aanvaarden. Zij willen liever zekerheid voor de lange termijn en willen ook hun achterstallige loon uitbetaald zien krijgen.

Update 13 maart 13.50 uur - Italiaanse bond straft noodlijdend Parma weer met puntenaftrek
Parma is nog lang niet uit de problemen. De noodlijdende club heeft nog altijd de salarissen van de spelers niet betaald en is door de Italiaanse voetbalbond opnieuw gestraft met een puntenaftrek. Parma moet twee punten inleveren en houdt er nu nog maar negen over. Eerder dit seizoen moest de semi-failliete club al één punt inleveren vanwege de financiële problemen.

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
1
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties