Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Italiaanse clubs moeten op herhaling na bizarre strafschop

Laatste update:

De laatste penaltynemer van Spareggio joeg de bal op de lat en het leer sprong hoog weg van het doel. De keeper rende in extase weg en keek niet meer op of om; de speler die de bal had ingetrapt legde zich ook neer bij het verlies. Alleen de arbiter van dienst bleef kijken waar de bal heen ging en tot ieders verrassing caramboleerde die na enkele stuiten terug, pardoes het doel in.

De scheidsrechter keurde zo de strafschop goed, hetgeen inhield dat Dro ook nog eens aan moest leggen. Die bewuste strafschop werd gekeerd, waardoor Spareggio op miraculeuze wijze toch nog promotie mag vieren. Dro is echter niet blij met de gang van zaken en heeft beroep aangetekend bij de bond. Het baseert zich daarvoor op Artikel 14 van het bondsreglement, dat opmerkt dat een strafschop die in doel gaat via een doelpaal (of via de lat) pas geldig is als de bal ook de andere paal raakt en zo binnengaat (één), als de bal via de paal en de doelman in doel belandt (twee) of als de bal via de paal rechtstreeks in doel zeilt (drie).

Bij Dro maken ze zich sterk dat er in het reglement nergens sprake is van een geldig strafschopdoelpunt na zes 'rebounds'. "Wij willen dat de wedstrijd herspeeld wordt. Het was duidelijk een serieuze dwaling van de scheidsrechter. Hij werd onder druk gezet door de keeper van Termeno en keurde de treffer goed. Ongelooflijk dat we zo de promotie mislopen. Hopelijk krijgen we alsnog gerechtigheid", zegt Dro-voorzitter Loris Angelli misnoegd. In de Italiaanse media zijn de meningen verdeeld.

Update 11:52 uur - Italiaanse clubs moeten op herhaling na bizarre strafschop
Spareggio Termeno en Dro moeten op herhaling: een scheidsrechterscommissie in Italië heeft beslist dat de wedstrijd om promotie overgespeeld moet worden. Het argument van Dro dat een strafschop die op het aluminium belandt niet meer telt als de bal in het doel verdwijnt nadat de bal de grond heeft geraakt, werd aanvaard. Spareggio heeft echter beroep aangetekend tegen de beslissing van de voetbalbond, melden Italiaanse media vrijdag.

Bekijk hier de bizarre penalty:

Deze penalty

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
121
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties