Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Jô vindt nieuwe club voor maandsalaris van 100.000 euro

Laatste update:

"Ik zette alcohol op de eerste plaats, want dat neemt je mee naar andere situaties. Om een voorbeeld te geven, ik kon thuis een drankje nemen, of twee, of drie, met mijn vrouw en vrienden. Daarna, als ik niet speelde, begon ik thuis weer te drinken. En daarna ging ik uit", vertelt hij in gesprek met Globo. "Alcohol laat je dingen doen die je eigenlijk niet wil doen. Na een tijdje vind je jezelf terug op een plek waar je niet wil zijn. Ik begon te drinken, drinken, drinken en ik wilde drinken tot de volgende ochtend."

"Ik ging 's ochtends naar buiten en wilde door naar een andere bar. Later dacht ik dan: 'Wat ben ik aan het doen? Waar ben ik? Mijn vrouw is thuis…'. Ik zei haar dat ik het niet meer zou doen, maar na een tijdje, twee dagen, deed ik het weer", gaat Jô verder. "De feestjes waren niet het belangrijkst. Ik hield ervan om thuis te drinken, maar dat leidde weer tot andere dingen. Het drinken was de cruciale factor. Tegenwoordig slaap ik de hele nacht, ik heb al twee jaar niet meer gedronken. Ik voel me honderd procent beter." Jô zit sinds zijn vertrek bij het Chinese Jiangsu Suning begin deze maand zonder club.

Update 1 november 12.20 uur - Jô vindt nieuwe club voor maandsalaris van 100.000 euro
Jô is officieel speler van Corinthians. De 29-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen, zo heeft de club via de officiële kanalen bekendgemaakt. De Braziliaan gaat naar verluidt ongeveer één ton per maand verdienen.

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
0
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
25
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
9
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties