Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ja, het klopt dat Hart op huurbasis voor Torino gaat spelen'

Laatste update:

Manager Josep Guardiola is bereid om de 63-voudig international van Engeland te laten gaan, maar het bestuur moet nog wel zijn fiat geven voor de deal. Torino heeft voor Hart al een privéjet klaarstaan om zo snel mogelijk over de persoonlijke voorwaarden te kunnen onderhandelen.

Naast Torino zouden onder meer Sunderland en Everton belangstelling hebben getoond en de club uit Liverpool zou zelfs een bod hebben uitgebracht, maar manager Ronald Koeman gaf later aan niet eens interesse te hebben gehad in Hart. In Turijn moet hij de concurrentie aangaan met Salvador Ichazo, Daniele Padelli en Alfred Gomis.

Update 29 augustus 23.30 uur - 'Ja, het klopt dat Hart op huurbasis voor Torino gaat spelen'
Joe Hart vervolgt zijn loopbaan in Italië. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett bevestigt aan diverse Italiaanse media dat de doelman van Manchester City de rest van het seizoen aan Torino wordt verhuurd. De doelman heef het trainingskamp van Engeland inmiddels verlaten. "Ja, het klopt dat Hart gaat spelen voor Torino", zo stelt de belangenbehartiger. "Het is helemaal rond. Joe heeft zijn jawoord gegeven en nu heeft ook Manchester City het licht op groen gezet. Dinsdag wordt hij medisch gekeurd in Turijn."

Is Torino een geschikte club voor Joe Hart?

Meer nieuws

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
1
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties