Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Jaliens gaat tijdelijk gemis van onder anderen Wielaert opvangen

Laatste update:

Oorzaak is een recente opstand binnen de spelersgroep. De 36-jarige Jaliens maakte deel uit van een groep binnen de selectie, die wilde dat trainer Phil Stubbins weg zou gaan. De revolte werkte echter niet: het omgekeerde gebeurde. Zowel Jaliens als teamgenoten David Carney (ex-FC Twente), Joel Griffiths, Billy Celeski en Adrian Madaschi kregen te horen dat zij per direct weg konden.

Of Carney, Griffiths, Celeski en Madaschi ook daadwerkelijk zijn weggegaan, is niet duidelijk. Newcastle Jets laat alleen weten dat Jaliens, tienvoudig international van Oranje, met onmiddellijke ingang vertrekt. Directeur Mitchell Murphy zegt dat hij een open en helder gesprek heeft gehad met de voorzitter van de spelersvakbond in Australië en dat daarin meerdere zaken besproken zijn. Er is nu een oplossing gevonden die voor iedereen acceptabel is, geeft Murphy aan.

Jaliens zegt dat hij met mooie herinneringen weggaat bij Newcastle Jets. "Ik heb hier een mooie tijd gehad en ben warm welkom geheten. En niet alleen ik, maar ook mijn gezin. Dat was erg belangrijk voor me, we hebben ons hier vanaf dag één thuis gevoeld. Het was uitdagend om met een jonge selectie te werken, maar ook interessant. Overall gezien is het vooral positief geweest hier te zijn. Ik heb mooie mensen ontmoet, met wie ik zeker bevriend blijf. Ik ga nu een ander avontuur aan, maar Newcastle blijft in mijn hart."

Update 18 februari 7.16 uur - Van 't Schip wil ervaren landgenoot snel binnenhalen
Kew Jaliens staat sinds maandag officieel op straat, maar zal niet lang clubloos blijven. Het Algemeen Dagblad weet dat John van 't Schip zijn geroutineerde landgenoot graag binnen wil halen bij Melbourne City FC, dat zevende (van de tien clubs) staat in Australië. Jaliens kreeg onenigheid bij Newcastle Jets en werd het slachtoffer van een spelersopstand: de club verscheurde zijn contract nadat Jaliens en enkele teamgenoten probeerden de coach eruit te werken. Jaliens zei maandag al dat hem een ander avontuur wacht en vermoedelijk strijkt de 36-jarige verdediger nu neer bij Melbourne City.

Update 18 februari 11.52 uur - Jaliens gaat tijdelijk gemis van onder anderen Wielaert opvangen
Via de officiële kanalen maakt Melbourne City, de club van hoofdtrainer John van 't Schip, bekend dat Kew Jaliens is aangetrokken. De 36-jarige Jaliens vertrok na onenigheid bij Newcastle Jets en woensdag sluit hij aan op de groepstraining van het team van Van 't Schip. Jaliens tekent voor zes weken en hij wordt gehaald als tijdelijke vervanger van verdedigers als Robbie Wielaert en Ben Garuccio, die kampen met blessures. "Hij versterkt de breedte, omdat we nogal wat spelers missen door blessures", legt Van 't Schip uit.

Denk je dat Kew Jaliens terugkeert bij een Nederlandse club?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties