Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Jammer dat Thibaut mijn professionalisme in twijfel trok'

Laatste update:

"Het toont aan dat je de keuze van de trainer niet accepteert en dat je tegelijk geen respect toont voor de huidige nummer één", maakt de goalie van de Belgische ploeg duidelijk in gesprek met Het Nieuwsblad. "Maar ik wil niet dat mijn uitspraken verkeerd worden weergegeven, zoals vorige keer. Toen klonk het alsof ik zei dat Mignolet geen ambitie mag tonen. Dat is helemaal niet waar."

"Ik begrijp heel goed dat hij de ambitie heeft om uit te groeien tot de nummer één in het Belgische doel, alleen moet je ook respect tonen voor diegene die wél speelt. Dát heb ik gezegd", legt Courtois uit. Mignolet, die ruim anderhalf jaar geleden van Sunderland naar Liverpool verkaste, speelde veertien wedstrijden voor de Rode Duivels. Bondscoach Marc Wilmots kiest echter voor de door Chelsea aan Atlético verhuurde Courtois.

Update 4 maart 08.55 uur - Wilmots plant gesprekje met kibbelende doelmannen
Marc Wilmots hoopt dat Thibaut Courtois en Simon Mignolet elkaar de hand willen schudden. De Belgische doelmannen kibbelen in de media wat af, maar Wilmots maakt zich geen zorgen. "Ik ben wel van plan om met hen te spreken, maar dat zal slechts twee minuten duren, ik zie geen problemen", zei de bondscoach van de Rode Duivels in de Vlaamse pers.

Update 15 maart 14.23 uur - 'Jammer dat zijn opmerkingen mijn professionalisme in twijfel trokken'
Marc Wilmots ziet geen problemen, maar het botert nog steeds niet helemaal tussen Thibaut Courtois en Simon Mignolet. De doelman van Liverpool zegt teleurgesteld te zijn over de wijze waarop zijn collega bij de Belgische nationale ploeg heeft gereageerd op zijn eerdere uitlatingen. "Of zijn woorden me verrast hebben? Dat is niet het juiste woord. Ik was teleurgesteld. Ik vond het zeer jammer dat die opmerkingen mijn professionalisme in twijfel trokken", zegt Mignolet in Het Laatste Nieuws.

Volgens de Liverpudlian is de kou echter wel degelijk uit de lucht en kunnen de twee na een gesprek met Wilmots weer prima met elkaar door één deur. "Wat er gezegd is, blijft tussen ons. De bondscoach heeft uiteindelijk zelf met zijn tweet over mijn verjaardag voor duidelijkheid gezorgd. Hij herhaalde dat mijn ingesteldheid is zoals ze hoort te zijn. Voor mij is hier een dikke streep onder getrokken."

Welke keeper vind je beter?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties