Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Janssen brak middenhandsbeentje na 'boks' van penaltykiller'

Laatste update:

Utrecht meldt op de website van de club dat de ingreep aan Janssens linkerhand goed is verlopen en dat de middenvelder 'de komende weken' buitenspel staat. De exacte duur van de verwachte revalidatieperiode wordt niet bekendgemaakt. Janssen had in de eerste zes wedstrijden van dit seizoen steeds een basisplaats en scoorde nog tegen sc Heerenveen.

De middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen bij Utrecht, maar speelde pas negen competitieduels voor de club. Vorig jaar viel hij namelijk in september uit met een zware knieblessure, die hem het restant van het seizoen buitenspel hield.

Update 24 september 12.50 uur - 'Janssen brak middenhandsbeentje na 'boks' van penaltykiller'
Willem Janssen staat voorlopig buitenspel met een gebroken middenhandsbeentje, maar weet niet precies wanneer hij deze blessure heeft opgelopen. "Ik heb de beelden teruggezien, maar kan het moment niet terughalen", zegt Janssen in het Algemeen Dagblad. Robbin Ruiter denkt het wel te weten: hij pakte een strafschop van Tjaronn Chery en werd toen door de nodige spelers gefeliciteerd. "Robbin zei meteen dat het toen moet zijn gebeurd. Eén van de spelers, hij wist niet wie, gaf hem een 'boks'. En dat was een flinke, zei hij", aldus Janssen. Het is niet bekend hoelang hij buitenspel staat.

-
Willem Janssen is de beste speler van FC Utrecht

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties