Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Janssen: 'Die woorden sterken me erin om terug te komen'

Laatste update:

"Zo wil ik mijn carrière natuurlijk niet afsluiten", vertelt de linkspoot aan Omroep Gelderland. Nadat Janssen zondag tijdens de (met 2-1 verloren) competitiewedstrijd tegen Feyenoord geblesseerd uitviel, dacht hij maandag aan zijn meniscus geopereerd te worden. Het bleek echter toch de kruisband van de middenvelder te zijn die was afgescheurd.

Een dag later lijkt Janssen te hebben bepaald dat hij ook komende jaargang nog actief zal zijn in het shirt van Vitesse. "Het hangt ervan af hoe mijn revalidatie verloopt, maar dit seizoen is in ieder geval voorbij. Als alles meezit, zou ik misschien de laatste wedstrijden van het seizoen nog mee kunnen spelen. Maar ik kan dat risico beter niet nemen en me richten op volgend seizoen."

Update 16:49 uur - Janssen: 'Die woorden sterken me erin om terug te komen'
Theo Janssen is niet van plan om te stoppen als voetballer, zo laat hij dinsdag maar weer eens optekenen in de Gelderlander. De 32-jarige middenvelder van Vitesse scheurde zondag zijn kruisband van zijn rechterknie in de wedstrijd tegen Feyenoord. "Ik hoor veel mensen zeggen dat dit het einde is van de carrière van Theo. Dat sterkt me erin om terug te komen. Ik wil niet zo, met deze blessure, eindigen", aldus Janssen.

-
Denk je dat Theo Janssen aan het begin van volgend seizoen weer topfit is?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties