Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Janssen weigert Galatasaray: 'Hij gaat voor zijn kans bij Spurs'

Laatste update:

Galatasaray zou Janssen voor de rest van het seizoen willen huren, om zo meer kans te maken in de strijd om de landstitel. De topclub uit Istanbul is echter niet de enige club met belangstelling voor de ex-speler van Almere City FC en AZ. Manager Mauricio Pochettino zou niet onwelwillend staan tegenover een verhuur van Janssen, die bij Galatasaray landgenoten als Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Garry Rodrigues en coach Jan Olde Riekerink zou treffen.

Volgens de donderdageditie van het Algemeen Dagblad houdt het management van Janssen zich totaal niet bezig met een tijdelijk afscheid van Tottenham. De spits en zijn entourage willen de rust bewaren en niet aan paniekvoetbal doen, zo klinkt het. In de tweede helft van het seizoen strijdt Tottenham bovendien op drie fronten: de Premier League, de Europa League en het toernooi om de FA Cup.

Pochettino zei bij de komst van Janssen expliciet: "Een spits zoals Vincent trekken we juist óók aan voor de strijd op meerdere fronten.'' Na 23 officiële duels voor Tottenham staat de teller van Janssen op drie schamele doelpunten: allemaal vanaf elf meter.

Update donderdag 19 januari 15.48 uur - Janssen weigert Galatasaray: 'Hij gaat voor zijn kans bij Spurs'
Vincent Janssen vertrekt deze maand niet bij Tottenham Hotspur. De Nederlandse spits kon overstappen naar Galatasaray, maar laat die kans schieten. "Hij heeft het besluit genomen er niet op in te gaan", zegt zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen volgens Omroep Brabant. "Galatasaray heeft zich gemeld, maar Vincent blijft bij Tottenham Hotspur. Hij heeft het besluit genomen er niet op in te gaan. Afgelopen zomer heeft Vincent een bewuste keuze gemaakt. Hij heeft een langdurig contract getekend bij een mooie club met goede faciliteiten en een goede trainer. Hij gaat volledig voor zijn kans bij Spurs. Tot zijn blessure heeft hij ook in iedere wedstrijd speeltijd gehad. Hij heeft het er nog goed naar zijn zin en hij probeert nu zijn kans te pakken."

Denk jij dat Vincent Janssen deze maand bij Tottenham Hotspur vertrekt?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties