Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Jardim vergeet Chinese miljoenenaanbieding en verlengt contract

Laatste update:

De doorgaans betrouwbare Portugese krant A Bola maakt dinsdagavond bekend dat een delegatie van de Chinese club afgelopen weekeinde in Portugal een onderhoud met Jardim had. De 42-jarige oefenmeester kan een contract voor drie jaar met Beijing Guoan ondertekenen, à liefst twaalf miljoen euro per seizoen. De Chinese club nam onlangs afscheid van de Spanjaard José Gónzalez, die verantwoordelijk werd gehouden voor de matige resultaten.

Het huidige contract van Jardim met AS Monaco loopt over twee seizoenen ten einde en bevat een transferclausule van vijftien miljoen euro. Beijing Guoan biedt de Ligue 1-club echter 'slechts' acht miljoen euro. AS Monaco is achter de schermen bezig om Jardim, die eerder coach van Olympiacos en Sporting Portugal was, een nieuw contract aan te bieden, met een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro. De Portugees verdient nu anderhalf miljoen euro per annum.

Update 7 juni 18.49 uur - Jardim vergeet Chinese miljoenenaanbieding en verlengt contract
Leonardo Jardim blijft trainer van AS Monaco. De 42-jarige Portugees had bij Beijing Guoan naar verluidt twaalf miljoen euro kunnen verdienen, maar de kampioen van Frankrijk maakt woensdag bekend dat Jardim zijn tot medio 2019 doorlopende contract met één seizoen heeft verlengd. "Het vertrouwen dat de club in mij heeft gesteld, is altijd cruciaal voor mij geweest. Ik voel dat ik deel uitmaak van Monaco en het Vorstendom. Ik ben daarom erg blij dat ik mijn werk bij Monaco kan voortzetten", vertelt hij op de website van zijn werkgever.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties