Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Javi Garcia maakt miljoenenoverstap van Man City naar Zenit

Laatste update:

De Daily Mail heeft begrepen dat City en Zenit Sint-Petersburg een akkoord hebben bereikt over een transfersom van vijftien miljoen euro, plus ruim een miljoen aan mogelijke bonussen. Zenit heeft voor donderdag een persconferentie belegd en hoopt de 27-jarige Javi García dan te kunnen presenteren als nieuwste aanwinst. Het is niet bekend voor hoeveel jaar hij kan gaan tekenen.

Javi García speelde twee jaar voor City en kwam tot 53 competitiewedstrijden voor de club. Vorig seizoen deed hij in 29 duels mee, maar van Pellegrini mocht hij maar 14 keer in de basis beginnen. Javi García kwam eerder in zijn loopbaan uit voor Benfica, Real Madrid en Osasuna.

Update 14 augustus 14.15 uur - City-middenvelder komt met succes door medische keuring bij Zenit
Javi García zet zijn loopbaan inderdaad voort bij Zenit Sint-Petersburg. De informatie die de Daily Mail dinsdag naar buiten bracht blijkt te kloppen: de middenvelder is inmiddels in Rusland en heeft met succes de medische keuring doorlopen. Waarschijnlijk wordt hij nog later deze donderdag voorgesteld aan de pers en de fans.

Update 14 augustus 18.45 uur - Javi Garcia maakt miljoenenoverstap van City naar Zenit
Javi Garcia mag zich officieel voetballer van Zenit Sint-Petersburg noemen. De middenvelder doorstond donderdag een medische keuring bij de club uit Rusland en Manchester City maakt het vertrek van de 27-jarige Spanjaard voor circa vijftien miljoen euro inmiddels wereldkundig. Javoi Garcia, die eerder voor Real Madrid en Benfica uitkwam, speelde in totaal 71 duels voor the Citizens.


Javi García is niet goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
8
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
15
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties