Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Je kan toch zien dat ik nooit een eerlijke kans heb gekregen?'

Laatste update:

De 29-jarige Lasnik speelde in anderhalf jaar tijd zeventien wedstrijden voor NAC en mocht maar twee keer in de basis beginnen. De middenvelder moest het in de eerste seizoenshelft van dit voetbaljaar doen met zes invalbeurten en is volledig uit beeld geraakt nu Nebojsa Gudelj hoofdtrainer is. Zijn laatste optreden dateert van medio november tegen PEC Zwolle.

Lasnik is ontevreden in Breda en NAC heeft aangegeven mee te willen werken aan een winters vertrek, zo meldt BN/De Stem. De Oostenrijker mag stage lopen bij SV Ried en de kans is groot dat hij het trainingskamp van NAC in Valencia begin januari laat schieten. Nog tijdens de winterstop zal hij dan terugkeren naar zijn geboorteland, bij de club waar hij zijn debuut in het betaalde voetbal maakte.

Update 8 januari 18.30 uur - 'Je kan toch zien dat ik nooit een eerlijke kans heb gekregen?'
Andreas Lasnik baalt als een stekker bij NAC Breda, dat de middenvelder deze transferperiode hoopt te verkopen. "Je kan toch zien dat ik nooit een eerlijke kans heb gekregen? Ik heb pas twee keer in de basis gestaan", moppert de Oostenrijker in gesprek met Omroep Brabant. "Daarvoor heb ik bij Willem II negen goals gemaakt en dertien assists gegeven. Zo slecht kan ik dus niet zijn. Maar goed, het is de keuze van de club. Zolang ik bij NAC blijf, zal ik honderd procent voor de club geven."

Andreas Lasnik had meer moeten spelen bij NAC

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties