Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Jeffrey Bruma in gesprek met Bundesliga-club over transfer'

Laatste update:

Bruma kwam dit seizoen onder Bruno Labbadia nog niet in actie voor Wolfsburg en gaf begin december in gesprek met het Eindhovens Dagblad al aan weg te willen uit de Volkswagen Arena."Ik voel me na een blessure alweer geruime tijd fit, maar de trainer maakt een andere keuze voor de basis. Daarom ga ik in de winterstop rondkijken of een stap naar een andere club mogelijk is", kondigde hij toen al aan.

Hoewel de 27-jarige stopper momenteel dus over weinig ritme beschikt, zien Schalke en Augsburg wel heil in zijn komst, zo bevestigt directeur Jörg Schmadtke van Wolfsburg aan BILD. Schalke zit op dit moment dun in de verdedigers, doordat men Naldo onlangs zag vertrekken naar AS Monaco en Benjamin Stambouli verloor aan een blessure. Die Königsblauen staan momenteel met 22 punten uit 19 duels op een twaalfde plaats in de Bundesliga.

Bij Augsburg is de situatie nog benarder: de werkgever van onder anderen Jeffrey Gouweleeuw neemt momenteel met slechts vijftien punten een vijftiende plaats in op de ranglijst. Bruma heeft op dit moment nog een contract tot medio 2021 bij Wolfsburg, dat de 25-voudig Oranje-international in de zomer van 2016 voor circa 11,5 miljoen euro oppikte bij PSV.

Update 30 januari 13.30 uur - 'Jeffrey Bruma in gesprek met Bundesliga-club over transfer'
Jeffrey Bruma is momenteel in gesprek met Schalke 04, zo meldt het Eindhovens Dagblad woensdagmiddag. De voormalig verdediger van PSV praat met de club uit Gelsenkirchen over een (tijdelijke) overstap, aangezien Bruma niet aan spelen toekomt bij VfL Wolfsburg. Meerdere clubs hebben interesse in de stopper, waaronder ook FC Augsburg.

Denk jij dat Jeffrey Bruma een versterking zou zijn voor Schalke 04?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties