Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Jordania blijft door uitspraak rechter niet welkom in GelreDome

Laatste update:

Op dinsdag 13 januari staan beide partijen voor de rechter, zo bevestigt De Wit tegenover De Gelderlander. Het kort geding is in Arnhem. "Het recht moet zijn beloop krijgen, maar wij staan nog steeds achter ons besluit en denken goede gronden te hebben", zegt De Wit tegen Omroep Gelderland. Zijn voormalige loge kan Jordania in ieder geval niet terugkrijgen: "Die is van Vitesse en dat is weer een heel ander verhaal."

Jordania werd in 2010 clubeigenaar van Vitesse en had grootse plannen met de vereniging. Drie jaar later moest hij echter wijken voor de Rus Alexander Tsjigirinski en dat heeft Jordania veel pijn gedaan. De Georgiër liet onlangs nog weten dat hij een terugkeer als clubeigenaar van Vitesse nog zeker niet uit zijn hoofd heeft gezet.

Update 12 januari 19.35 uur - Vitesse heeft vertrouwen in goede afloop rechtszaak
Merab Jordania wil GelreDome weer in en staat dinsdag in een rechtszaak tegenover de leiding van Vitesse. Joost de Wit, algemeen directeur van de Arnhemmers, lijkt geen slapeloze nacht tegemoet te gaan: "Wij denken dat we op de juiste gronden dat besluit hebben genomen en staan er ook nog steeds achter. Ik heb dus vertrouwen in een goede afloop", zegt De Wit tegen Omroep Gelderland.

Update 27 januari 16.45 uur - Jordania blijft door uitspraak rechter niet welkom in GelreDome
Het stadionverbod tegen Merab Jordania bij Vitesse blijft van kracht. Dat heeft de rechtbank in Arnhem dinsdag bekendgemaakt, zo meldt de Gelderlander. Jordania vroeg om opheffing van het stadionverbod, omdat de huisregels van Vitesse juridisch geen grond zouden bieden voor het opleggen van het stadionverbod. Bovendien zou er geen sprake zijn van serieuze bedreigingen. Jordania had gedreigd de vingers van directeur Joost de Wit af te snijden. Volgens de rechter was er wel sprake van bedreiging. Die kunnen niet als grapjes worden afgedaan, zoals de advocaat van Jordania betoogde.

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
22
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties