Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Jorge Mendes is niet mijn zaakwaarnemer, dat is niet waar'

Laatste update:

Het is nu de bedoeling dat Vilhena in januari vertrekt, zodat Feyenoord nog iets aan hem kan verdienen. In de zomer van 2016 loopt zijn contract af. "Ik vind het jammer dat Tonny niet wil blijven", zegt Giovanni van Bronckhorst in gesprek met De Telegraaf. "Maar ik snap hem ook wel. Hij wil ergens aan spelen toekomen. Het is dubbel."

Vilhena is inmiddels overgestapt naar een nieuwe zaakwaarnemer en dat is niet de minste: Jorge Mendes is ingeschakeld om een nieuwe club te vinden voor de Feyenoorder. De Portugees is de meest invloedrijke zaakwaarnemer van dit moment en behartigt de belangen van onder meer Cristiano Ronaldo, José Mourinho en Diego Costa.

Update 12 oktober 08.11 uur - 'Jorge Mendes is niet mijn zaakwaarnemer, dat is niet waar'
Tonny Vilhena aast weliswaar op een winters vertrek bij Feyenoord, of een transfervrije aftocht in de zomer, maar hij is niet van zaakwaarnemer veranderd. Vorige week werd gesuggereerd dat de middenvelder in zee was gegaan met superzaakwaarnemer Jorge Mendes. "Dat is niet waar. Er wordt zoveel onzin geschreven in de media. Mijn vader behartigt nog steeds mijn belangen", zo benadrukt de Feyenoorder in gesprek met ELF Voetbal.

-
Denk je dat Tonny Vilhena bij een grote club terecht zal komen?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
0
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
7
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties