Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Josep Guardiola: 'Hopelijk is Sané er dan weer bij'

Laatste update:

Sané kwam na dertien minuten spelen in botsing met Trent Alexander-Arnold en moest zich direct laten vervangen. Manchester City won zonder de Duitse aanvaller binnen de lijnen uiteindelijk de Community Shield, door Liverpool na een 1-1 gelijkspel in de reguliere speeltijd met strafschoppen te verslaan. De exacte ernst van de knieblessure van Sané is voorlopig onduidelijk, maar er wordt gevreesd voor een weinig positief scenario. De aanvaller ondergaat donderdag een MRI-scan en daaruit moet de precieze schade aan de kruisband blijken.

Als de voorste kruisband afgescheurd is, moet Sané onder het mes en zes tot negen maanden revalideren. Indien er sprake is van minder ernstige schade aan de kruisband, wacht vermoedelijk een kortere revalidatie. Het lijkt er in ieder geval op dat Sané voorlopig even uit de roulatie is en dat betekent zeer slecht nieuws voor Bayern München. Der Rekordmeister werkt al een tijd aan de komst van de 21-voudig Duits international en een persoonlijk akkoord zou zelfs al aanstaande zijn geweest.

Bayern moest er weliswaar nog met Manchester City uitkomen, daar the Citizens volgens de laatste berichten een bedrag van 150 miljoen euro vroeg voor Sané. Het contract van Sané bij de kampioen van Engeland loopt nog tot medio 2021, maar hij is voorlopig niet van plan om die verbintenis te verlengen. In dat opzicht betekent de blessure ook slecht nieuws voor Manchester City, daar deze zomer in de huidige situatie het ideale moment leek om Sané van de hand te doen. Het is echter niet aannemelijk dat Bayern een fors bedrag zal neertellen voor een geblesseerde Sané.

Update 8 augustus 18.44 uur - Leroy Sané moet onder het mes vanwege kruisbandblessure
Manchester City heeft donderdagavond bevestigd dat Leroy Sané de voorste kruisband van zijn rechterknie heeft beschadigd. De aanvaller ondergaat volgende week een operatie, zo maakt de regerend kampioen van Engeland bekend. Sané hield de blessure over aan de wedstrijd tegen Liverpol om de Community Shield van zondag. Een mogelijke transfer naar Bayern München lijkt door de blessure definitief van de baan.

Update 9 augustus 16.13 uur - Josep Guardiola: 'Hopelijk is Sané er dan weer bij'
Josep Guardiola bevestigt dat Leroy Sané staat voor een maandenlange revalidatieperiode. De oefenmeester van Manchester City zag zijn pupil zondag tegen Liverpool (1-1, winst na strafschoppen) uitvallen met een zware kruisbandblessure. "Ik hoop dat hij er weer bij is in februari of maart", zei de manager vrijdag. "Hij is een jonge speler, ik hoop dat hij goed revalideert." Met het uitvallen van Sané lijkt een transfer naar Bayern München van de baan. "Ik heb niet over zijn vertrek nagedacht", zei Guardiola daarover. "Hij is van ons en heeft niet bij mij aangegeven dat hij weg wil."

Zie jij Leroy Sané deze zomer alsnog naar Bayern München verkassen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties