Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Jozefzoon rondt transfer af en tekent tot einde seizoen in Engeland

Laatste update:

Jozefzoon is niet blij met zijn bijrol. Van trainer Phillip Cocu hoeft hij niet weg, maar met vijf invalbeurten in de Eredivisie is de rechtsbuiten ontevreden. Brentford, uitkomend in de Championship, zou hem een uitweg willen bieden. Mocht hij daadwerkelijk vertrekken, dan gaat de nummer drie van de Eredivisie op zoek naar een vervanger.

Volgens het Eindhovens Dagblad is technisch manager Marcel Brands op de hoogte van de interesse in Jozefzoon. Hij laat weten dat er echter nog geen club concreet is geworden. De vraagprijs voor Jozefzoon, wiens contract na dit seizoen afloopt en verlengd kan worden met een eenzijdige optie, ligt op een half miljoen euro.

Update donderdag 26 januari 10.32 uur - Clubs akkoord: Jozefzoon op weg naar Championship
Florian Jozefzoon vervolgt zijn loopbaan bij Brentford. PSV meldt op de clubsite een akkoord te hebben bereikt met de Engelse club. Deze bedraagt naar verluidt een half miljoen euro. De buitenspeler ontbrak donderdag op de ochtendtraining. Hij wordt vandaag medisch gekeurd en wanneer alles goed verloopt ook nog gepresenteerd. PSV gaf bij monde van trainer Phillip Cocu aan op zoek te gaan naar een vervanger.

Update donderdag 26 januari 20.21 uur - PSV-aanvaller doorstaat keuring en wacht op afwikkeling transfer
Florian Jozefzoon heeft de medische keuring bij Brentford met succes doorstaan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond. De verwachting was dat de PSV-aanvaller deze donderdag gepresenteerd zou worden, maar hij wacht nog op PSV en Brentford, die volgens de krant 'toch nog wat zaken moeten afwikkelen'. Naar verluidt bedraagt de transfersom een half miljoen euro.

Update vrijdag 27 januari 11.05 uur - Jozefzoon rondt transfer af en tekent tot einde seizoen in Engeland
Florian Jozefzoon heeft vrijdag zijn transfer naar Brentford afgerond. De buitenspeler doorstond donderdag met succes de medische keuring en heeft een contract getekend voor zes maanden, met een optie voor nog een seizoen op Griffin Park. "We hadden hem al een tijdje op het oog en we zijn blij dat we hem hebben kunnen aantrekken, wetende dat er andere clubs achter hem aan zaten", zegt manager Dean Smith op de clubsite.

DONE DEAL! Florian Jozefzoon is officieel speler van Brentford! De buitenspeler tekent tot aan het einde van het seizoen, met een optie voor nog een jaar. #jozefzoon #psv #brentford #transfer

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on

Is Florian Jozefzoon van toegevoegde waarde voor PSV?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties