Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Jörgensen rondt terugkeer van PSV naar FC Kopenhagen af

Laatste update:

Als FC Kopenhagen er ook met Jörgensen zelf uit weet te komen, kan de transfer officieel gemaakt en komt er een einde aan de sportieve lijdensweg van de verdediger bij PSV. Jörgensen kwam in de zomer van 2012 gratis over van FC Kopenhagen. Hij kon nimmer aan de hoge verwachtingen van PSV voldoen en al snel werd duidelijk dat hij geen toekomst in Eindhoven had.

PSV wilde een half jaar geleden anderhalf miljoen euro voor Jörgensen, die een contract tot medio 2016 heeft en in het verleden vijf A-interlands speelde. De verdediger werd zondag op het laatste moment geschrapt uit de opstelling voor het oefenduel met St Pölten (0-1 winst, red.).

Update 7 juli 10.10 uur - Jörgensen verlaat trainingskamp PSV voor medische keuring
Mathias 'Zanka' Jörgensen verlaat PSV en keert terug naar zijn oude club FC Kopenhagen, zo meldt de club uit Eindhoven maandagochtend. De verdediger heeft vanochtend het trainingskamp van PSV in Oostenrijk verlaten. Jörgensen zal in Denemarken een medische keuring ondergaan en, als alles in orde komt, een contract voor drie seizoenen ondertekenen. PSV en FC Kopenhagen bereikten in een eerder stadium een principe-akkoord over een transfersom van naar verluidt zes ton.

Update 7 juli 17.44 uur - Jörgensen rondt terugkeer van PSV naar FC Kopenhagen af
Mathias 'Zanka' Jörgensen is terug bij FC Kopenhagen. De 24-jarige verdediger is voor een bedrag van om en nabij de 700.000 euro vertrokken bij PSV: hij heeft een overeenkomst voor drie jaar getekend in zijn vaderland Denemarken. In de winterstop poogde FC Kopenhagen hem al terug te halen, maar dat lukte toen niet. De club laat weten dat Jörgensen heel graag terug wilde komen bij zijn vorige club en dat het nu alsnog gelukt is.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
13
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
67
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties