Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Juve-coach Conte hangt ook tweede schorsing boven het hoofd

Laatste update:

De bond wil een zwaardere straf en mikt op een schorsing van vijftien maanden, op basis van nieuwe verklaringen van Siena-speler Filippo Carobbio. Dat melden diverse Italiaanse media. Conte was in het seizoen 2010/11 coach van Siena. Volgens de speler had Conte er weet van dat de uitslag van de wedstrijden tegen Novara en Albinoleffe niet enkel op sportieve gronden tot stand was gekomen. De optie voor Conte om tot een nieuwe schikking te komen wees de coach af: hij zegt onschuldig te zijn en gaat voor een rechtszaak.

Juventus-voorzitter Andrea Agnelli blijft aan de kant van zijn coach staan. "De voetbalbond FIGC en het rechtssysteem opereren buiten de grenzen van logica en eerlijkheid", laat de preses optekenen op het digitale thuis van zijn club. "We staan tegenover een dictatoriaal systeem dat de clubs en de werknemers van de clubs berooft van het recht op verdediging."

Update 3 augustus 14:42 uur - Maandenlange schorsingen in Italiaanse omkoopzaak
Antonio Conte weet nog niet waar hij aan toe is, maar de Italiaanse tuchtcommissie heeft vrijdag weer behoorlijke schorsingen opgelegd in het Scommessopoli-omkoopschandaal. Andrea Masiello van Atalanta Bergamo kwam er het slechtst van af: hij kreeg een schorsing van 26 maanden en moet een boete van 30.000 euro betalen. Alessandro Parisi werd voor twee jaar geschorst (boete van 10.000 euro), Andrea Rossi van Cesena een jaar en acht maanden (boete van 20.000 euro) en Marco Esposito van Pisa drie maanden en tien dagen. Hij kreeg geen boete opgelegd.

Update 5 augustus 16:05 uur - Juve-coach Conte hangt ook tweede schorsing boven het hoofd
Het is nog allerminst duidelijk of Antonio Conte aan kan blijven als trainer van Juventus. Er hangt de Italiaanse oefenmeester al een schorsing van vijftien maanden boven het hoofd voor zijn vermeende aandeel in het Scommessopoli-omkoopschandaal, daterend uit zijn periode als coach van Siena. Tussen 2007 en 2009 was Conte echter werkzaam voor Bari en ook toen zou er iets ongeoorloofds zijn voorgevallen; de beschuldigingen betreffen het competitieduel met Salernitana, dat Bari op 23 mei 2009 opzettelijk zou hebben verloren. Het onderzoek gaat dinsdag van start.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties