Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Juventus bevestigt komst 'nieuwe Edgar Davids' op sociale kanalen

Laatste update:

Rincón wordt voor een halfjaar gehuurd van Genoa tegen een bedrag van twee miljoen euro. Als Juventus in de zomer wil overgaan tot een definitieve koop moet er nog eens zeven miljoen euro betaald worden, waardoor het totaalbedrag kan uitkomen op negen miljoen euro.

De verdediger annex middenvelder zal de eerste Venezolaan ooit in dienst van Juventus worden. De 81-voudig international van zijn land is sinds 2009 actief in Europa: hij speelde jarenlang bij Hamburger SV en sinds 2014 was hij actief bij Genoa.

Update 29 december 10.00 uur - Juventus bevestigt komst 'nieuwe Edgar Davids' op sociale kanalen
Tomás Rincón is in Turijn gearriveerd voor een medische keuring bij Juventus. De berichten over een transfer van 'de nieuwe Edgar Davids' sijpelden woensdag al door in de Italiaanse media. Als de van Genoa afkomstige Rincón de medische keuring doorstaat tekent hij een huurcontract voor een halfjaar, met voor de club een optie tot koop. Er zal een totaalbedrag van negen tot tien miljoen euro gemoeid zijn met de transfer, mocht Juventus de Venezolaan komende zomer daadwerkelijk kopen.

Tomás Rincón is een goede aanwinst voor Juventus

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties