Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Juventus haalt Osvaldo op huurbasis tot de zomer binnen

Laatste update:

De koploper van de Italiaanse competitie maakt vrijdag op de website van de club bekend dat de 28-jarige Simba momenteel medisch gekeurd wordt. De spits zal tot het einde van het seizoen gehuurd worden van Southampton en in de zomer heeft Juventus vervolgens de kans om Osvaldo definitief over te nemen, voor een reeds afgesproken transferbedrag. Volgens Engelse media gaat het hier om twintig miljoen euro.

Juventus wordt de zesde Italiaanse club voor Osvaldo, die in 2006 van het Argentijnse Huracán naar Atalanta Bergamo ging en vervolgens nog voor US Lecce, Fiorentina, Bologna en Roma uitkwam. In Spanje speelde hij bovendien nog voor Espanyol en in het afgelopen halfjaar kwam hij uit voor Southampton. In de Premier League maakte de spits drie goals in dertien competitiewedstrijden.

Bij Juventus gaat Osvaldo de concurrentiestrijd aan met Carlos Tévez en Fernando Llorente: Mirko Vucinic staat ook nog op de loonlijst bij de Italiaanse kampioen, maar hij mag vertrekken. De Montenegrijn heeft aangegeven dat hij het seizoen gewoon wil afmaken in Turijn, maar nu Osvaldo is aangetrokken, is het de vraag of hij daar nu nog zo over denkt.

Update 31 januari 19.19 uur - Juventus haalt Osvaldo op huurbasis tot de zomer binnen
Italiaans kampioen Juventus heeft de komst van Pablo Osvaldo vrijdagavond officieel bevestigd. De topclub huurt de 28-jarige spits de rest van dit seizoen van Southampton en betaalt daar een bedrag van 400.000 euro voor. Als de Oude Dame in de zomer besluit dat het Osvaldo definitief wil houden, moet het zijn Engelse werkgever een bedrag betalen van 19 à 20 miljoen euro. Dat mag uitgesmeerd worden over drie seizoenen.

Pablo Osvaldo is een aanwinst voor Juventus

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties