Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Juventus haalt Pjaca voor vele miljoenen officieel binnen

Laatste update:

"Hij heeft voor Juventus gekozen omdat die club hem al vier jaar volgt", legt Naletilic uit aan Il Messaggero. "Juventus is dicht bij een overeenkomst, maar ze moeten het eerst eens worden met Dinamo Zagreb." Naar verluidt wordt er onderhandeld over een transfersom van circa 25 miljoen euro.

"AC Milan maakte ook een goede indruk op hem. Marko heeft met vicevoorzitter Adriano Galliani gesproken, maar de Champions League die Juventus kan bieden is fundamenteel in zijn beslissing", klinkt het.

Update 17 juli 23.30: Toptalent lijkt definitief op weg naar Juve: 'Zal dit nooit vergeten'
Marko Pjaca lijkt zondag zijn laatste wedstrijd voor Dinamo Zagreb te hebben gespeeld. De aanvaller ontving een staande ovatie toen hij werd gewisseld in de tweede helft en neemt nu via Facebook op emotionele wijze afscheid: "Ik wil iedereen bedanken voor het applaus bij de wissel. Net als iedere jongen uit Zagreb die van Dynamo houdt, moet ik toegeven dat die ovatie één van de mooiste momenten uit mijn carrière was. Er is niets beters. Bedankt voor alles wat jullie mij vanavond hebben gegeven, het was een moment dat ik nooit meer zal vergeten."

Update 21 juli 11.04 uur - Man van 22,5 miljoen euro meldt zich voor keuring in Turijn
Marko Pjaca ruilt Dinamo Zagreb inderdaad in voor Juventus. De club uit Turijn publiceert donderdagochtend foto's waarop te zien is hoe de 21-jarige linksbuiten voor de medische keuring bij MedicalTorino arriveert. De Kroaat kost naar verluidt 22,5 miljoen euro.

Update 21 juli 18.29 uur - Juventus haalt Pjaca voor vele miljoenen officieel binnen
De transfer van Marko Pjaca van Dinamo Zagreb naar Juventus is afgerond. De Italiaanse kampioen bevestigt officieel dat het de linksbuiten heeft overgenomen en voor vijf seizoenen heeft vastgelegd. Met zijn komst is 23 miljoen euro gemoeid en die som wordt in twee jaar afbetaald aan de Kroaten.

UFFICIALE: Marko Pjaca (21) verruilt Dinamo Zagreb voor zo'n 22,5 miljoen euro voor Juventus! #succes #lavecchiasignora #juventusfc #seriea

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Juventus is een goede club voor Marko Pjaca

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties