Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Juventus ontkent vertrek Vidal: 'Willen onze kampioenen niet kwijt'

Laatste update:

De Italiaanse krant La Stampa sprak met de buren van Vidal, die zeggen dat de middenvelder zijn huis te koop heeft gezet. Buiten de woning van Vidal staat weliswaar geen verkoopbord, maar de Chileen zou bezig zijn om zijn woning te slijten. Het is natuurlijk goed mogelijk dat Vidal op zoek gaat naar een ander huis in Turijn, maar de geruchten over een vertrek bij Juventus nemen direct toe.

De 27-jarige Vidal wordt in de wandelgangen met meerdere clubs in verband gebracht en vooral Manchester United zou erg concreet zijn. Juventus wil echter niets van een vertrek van de middenvelder weten en algemeen directeur Giuseppe Marotta beloofde de fans dat de club niet bezig was met een transfer. De supporters zullen vermoedelijk echter pas opgelucht ademhalen wanneer het 1 september is en Vidal nog steeds voor de Italiaanse kampioen uitkomt.

Vidal heeft er drie seizoenen bij Juventus op zitten en blijft zelf vaag als het over zijn toekomst gaat. "Als ik terugkeer bij Juventus, ga ik met de nieuwe trainer (Allegri, red.) praten en dan zien we wel wat er gebeurt. Misschien blijf ik de rest van mijn carrière wel bij Juventus, maar nu denk ik alleen aan mijn zevendaagse vakantie", zei hij vrijdag nog. "Ik ga goed uitrusten, het strand bezoeken en daarna zien we wel. Ik heb van de interesse van Real Madrid en United gehoord, maar daar houdt mijn zaakwaarnemer zich mee bezig. Ik weet echt niet of mijn cyclus bij Juventus ten einde is."

Update 20 juli 11.48 uur - Juventus ontkent vertrek Vidal: 'Willen onze kampioenen niet kwijt'
Pavel Nedved ontkent dat er sprake is van een vertrek van Arturo Vidal bij Juventus. De middenvelder zou zijn huis te koop hebben gezet, maar daar weet het bestuurslid niks van. "Onze plannen zijn duidelijk: we willen onze beste spelers behouden, inclusief Vidal en Paul Pogba", zegt hij. "We willen niemand verkopen en zeker Vidal niet. Natuurlijk, als er een enorm bod wordt uitgebracht kunnen we dat niet negeren, maar we willen onze kampioenen niet kwijt."

Denk je dat Arturo Vidal gaat vertrekken bij Juventus?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties