Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Juventus rondt komst 44-voudig Duits international af

Laatste update:

"Het gaat nu nog om wat kleine details. Bene kan voor de medische keuring naar Turijn vliegen", legt de Schalke-bestuurder uit aan Reviersport. Juventus huurt Höwedes naar verluidt voor 3,5 miljoen euro voor een seizoen van die Knappen en de Italianen hebben ook een optie tot koop bedongen. Als Höwedes bevalt, kan hij voor 11,5 miljoen euro definitief ingelijfd worden.

Benedikt Höwedes is in Italië gearriveerd voor zijn medische keuring bij Juventus! De Italiaans landskampioen huurt de verdediger voor een seizoen van Schalke 04 en heeft naar verluidt ook een optie tot koop. #howedes #juventus #schalke #calcio

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Voor Höwedes komt er met zijn transfer na zestien jaar een einde aan zijn tijd in Gelsenkirchen. De 44-voudig Duits international meldde zich in 2001 op dertienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Schalke en maakte in 2007 zijn debuut in de hoofdmacht. De inmiddels 29-jarige verdediger speelde sindsdien 335 officiële wedstrijden voor de club en won met Schalke een DFB Pokal en de Duitse Supercup.

De Duitser geeft Juventus na het vertrek van onder meer Leonardo Bonucci en Dani Alves een extra optie achterin, aangezien hij ook als rechtsback uit de voeten kan. Juventus speelde eerder ook al in op het vertrek van de Braziliaan door Mattia De Sciglio op te pikken bij AC Milan, de club die juist Bonucci wegkaapte uit Turijn.

Update 30 augustus 18.45 uur - Juventus rondt komst 44-voudig Duits international af
Juventus heeft woensdagavond via de officiële kanalen bevestigd dat Benedikt Höwedes dit seizoen wordt gehuurd van Schalke 04. Met het tijdelijke verblijf van de verdediger is een som van 3,5 miljoen euro gemoeid en als la Vecchia Signora de verdediger definitief in wil lijven moet het volgend jaar nog eens dertien miljoen euro overmaken. Die som kan door middel van een aantal bonussen overigens nog oplopen met drie miljoen euro.

Vind jij Benedikt Höwedes een goede aanwinst voor Juventus?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties