Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Juventus ziet definitief af van komst Sampdoria-spits Schick

Laatste update:

"Schick? Het is een farce. Hij is niet gezond, hij is kerngezond! Wat ze hebben gevonden, is niet meer dan een verkoudheid. Als Juventus daar moeilijk over wil doen, verkopen we hem aan één van de andere vier clubs die hem ook willen hebben", zegt Sampdoria-eigenaar Massimo Ferrero in een interview met Secolo XIX. "Ik denk dat hij uiteindelijk naar Juventus zal gaan."

"Anders wacht er voor ons een mooie bijkomstigheid", vervolgt de excentrieke eigenaar van Samp. "Zijn afkoopclausule is namelijk inmiddels verlopen. Dat betekent dat we niet vastzitten aan een bedrag van dertig miljoen euro, maar dat we ook veertig tot vijftig miljoen kunnen vragen. Verhuren aan Juventus? Sampdoria zal geen millimeter afwijken van de huidige afspraken."

"Die jongen is heel erg gezond. We moeten oppassen dat er nu geen geruchten in de wereld komen die de reputatie van één van de grootste Europese talenten aan zal tasten", stelt Ferrero. "We hebben wat mij betreft genoeg gepraat over niets. De zieken zijn ziek, de gezonden zijn gezond en Schick is kerngezond. Dus in mijn ogen bestaat dit probleem niet."

Update 18 juli 19:32 uur: 'Medisch probleem zet definitief streep door toptransfer Juventus'
Juventus heeft definitief een streep gezet door de komst van Patrick Schick, zo meldt Sky Italia dinsdagavond. Maandag claimden diverse Italiaans media al dat de overgang van de aanvaller van Sampdoria op losse schroeven stond nadar er tijdens de medische keuring een probleem aan het licht was gekomen en nu zou een transfer definitief van de baan zijn.

Update 18 juli 20:17 uur: Juventus ziet definitief af van komst Sampdoria-spits Schick
Sampdoria heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat Patrik Schick definitief niet naar Juventus vertrekt. Over de reden van het afketsen van de deal worden geen uitspraken gedaan. De club uit de Serie meldt dat beide partijen samen hebben besloten om de transfer geen doorgang te laten vinden.

Denk jij dat Patrik Schick 'gewoon' naar Juventus zal vertrekken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties