Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kakhi Jordania haalt bakzeil bij beslaglegging FC Den Bosch

Laatste update:

Jordania stak het afgelopen jaar veel geld in de club, in de verwachting dat hij groen licht zou krijgen van de KNVB om FC Den Bosch in zijn bezit te krijgen. De voetbalbond zette hier vorige week definitief een streep door, waarop Jordania een rechtzaak aanspande. Hij hoopt zijn geld terug te krijgen omdat de club het volgens hem aan verkeerde dingen heeft besteed.

Waar Jordania, die niet aanwezig was bij de rechtbank omdat hij volgens zijn advocaat vreesde voor een 'mediacircus', 810.000 euro wil terugzien van de club, beweert FC Den Bosch juist dat het nog geld krijgt van Jordania. Na het verrekenen van alle kosten wenst de nummer vier van het afgelopen seizoen 34.000 euro te ontvangen. Mocht de rechter anders besluiten en aan Jordania toestaan om beslag te leggen op een bankrekening van de club, dan is het voortbestaan van de club in gevaar, zo liet de advocaat van Den Bosch weten.

Het Brabants Dagblad meldt op basis van uitspraken van de advocaat van FC Den Bosh dat een faillissement in dat geval aannemelijk is, omdat eventuele andere investeerders ook niet meer geneigd zullen zijn om in te stappen. Voor het nieuwe seizoen bedraagt het begrotingstekort van de club momenteel 1,6 miljoen euro. Den Bosch heeft tot 26 augustus de tijd om een sluitende begroting in te dienen bij de KNVB.

Update 25 juli 17.36 uur - Kakhi Jordania haalt bakzeil bij beslaglegging FC Den Bosch
Kakhi Jordania mag van de rechtbank Oost-Brabant geen beslag leggen op de 810.000 euro die hij in FC Den Bosch heeft gestoken. De Georgiër sleepte de club uit de Keuken Kampioen Divisie voor de rechter toen de beroepscommissie van de KNVB zijn overnameplannen onlangs van tafel veegde. "Het belang van de club dat er geen beslag wordt gelegd moet bovendien zwaarder wegen dan het belang van de zakenman. En daarom krijgt hij geen toestemming om beslag te leggen", citeert Voetbal International uit de uitspraak van de voorzieningenrechter.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
41
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties