Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Karim Benzema gewoon inzetbaar bij Real Madrid tegen Ajax'

Laatste update:

Afgelopen zaterdag werd Benzema kort voor tijd gewisseld in de gewonnen stadsderby tegen Atlético Madrid (1-3). De 31-jarige aanvaller is dit seizoen op dreef bij de Madrilenen, met 18 doelpunten in 37 wedstrijden. Bovendien wist hij dit kalenderjaar al zeven keer te scoren.

Meer: Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp

Ook Marcos Llorente en Isco ontbraken vandaag op de training. Eerstgenoemde is er woensdag sowieso niet bij in de Johan Cruijff ArenA, Isco heeft rugproblemen. De return in het Santiago Bernabéu staat over ruim drie weken op dinsdag 5 maart op de agenda.

Update 11 februari 20.24 uur - 'Karim Benzema gewoon inzetbaar bij Real Madrid tegen Ajax'
Karim Benzema kan woensdagavond gewoon aan de aftrap verschijnen als Real Madrid op bezoek gaat bij Ajax in de achtste finales van de Champions League. De Franse spits ontbrak maandag op de training van de Koninklijke, maar volgens AS kan trainer Santiago Solari in de Johan Cruijff ArenA beschikken over de spits. Dinsdag stapt Benzema met de selectie van Real op het vliegtuig naar Amsterdam.

Denk jij dat Real Madrid een eventuele absentie van Karim Benzema weet op te vangen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
0
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties