Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City gaat aan de haal met 14-jarig wonderkind Cavan Suvillan

Laatste update:

Manchester City was niet de enige Europese grootmacht die achter Sullivan aanzat. Naar verluidt zagen ook Borussia Dortmund, Bayern München en Real Madrid de tiener graag komen.

Uiteindelijk is het dus Manchester City geworden dat aan het langste eind heeft getrokken. Verwacht wordt dat the Citizens Sullivan de komende jaren kunnen verwelkomen in de jeugdopleiding.

De in 2009 geboren handenbinder is een aanvallende middenvelder die naast de Amerikaanse ook de Duitse nationaliteit heeft. Sinds de zomer van 2020 bivakkeert hij in de Philadelphia Union Academy.

Volgens Romano is het slechts een kwestie van tijd voordat Suvillan zich officieel speler van Manchester City mag noemen. De deal is twee weken geleden gesloten, al lijkt het wachten op de laatste handtekeningen.

Achttien jaar


The Athletic vult aan dat Suvillan pas de overstap naar Engeland maakt als hij achttien is. In de overeenkomst zouden hoge add-ons zijn opgenomen, inclusief een doorverkooppercentage.

Ondertussen legt Suvillan de laatste hand aan een MLS-contract bij Philadelphia Union. Bronnen melden dat de deal de grootste is in de geschiedenis van de MLS. Zodra de middenvelder zijn contract heeft getekend kan hij zijn debuut in de hoofdmacht maken voor Union.

Philadelphia Union en Manchester City zijn het erover eens geworden dat Suvillan eerst elders in Europa wordt gestald bij de City Football Group (CFG) indien zijn ontwikkeling voor zijn achttiende de MLS overtreft. Europese clubs die zijn aangesloten bij de CFG zijn onder meer Girona, Troyes en Palermo.

Eerder wist The Athletic al te melden dat Manchester City probeerde om Suvillan op zijn zestiende onder te brengen bij het Belgische Lommel SK, alvorens hij op zijn achttiende zou aansluiten bij Manchester City. Nu is overeengekomen dat hij zo lang als mogelijk in Amerika blijft.

Over Suvillan


Suvillan wordt gezien als een van de beste spelers van zijn leeftijd in Amerika en de wereld. Hij leidde de Verenigde Staten Onder 15 naar de CONCACAF-titel in 2023 en nam zelf de Gouden Bal voor beste speler in ontvangst.

Afgelopen weekend maakte Suvillan zijn profdebuut in het tweede team van Philadelphia Union, dat uitkomt in de MLS Next Pro, een zogeheten ontwikkelingscompetitie. De tiener was meteen goed voor de winnende assist.

Mocht het tienertalent zich aansluiten bij de hoofdmacht, dan komt hij samen met zijn broer te spelen. Cavans oudere broer, Quinn (19), maakt momenteel onderdeel uit van de A-selectie van Philadelphia.

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
42
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
6
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
3
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties