Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kevin-Prince Boateng tekent in Duitsland: 'Superieure kwaliteiten'

Laatste update:

Het vertrek van Prince-Boateng komt onverwachts, aangezien hij goed presteerde bij Las Palmas. Hij scoorde vorig seizoen namelijk tien keer voor de club, het hoogste aantal dat hij ooit heeft behaald voor een club in één voetbaljaargang. Woensdagmiddag om 17.00 uur geeft Boateng tekst en uitleg, waarbij fans de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen.

De LaLiga-club stelt op de clubsite dat de persoonlijke situatie van Boateng een grote rol speelde in de beslissing om het dienstverband te stoppen. Las Palmas wenst de international veel succes toe, zowel op sportief en persoonlijk gebied, en zegt de middenvelder dankbaar te zijn. Door het sterke seizoen van de Ghanees stond de ex-middenvelder van onder meer Tottenham Hotspur en AC Milan in de belangstelling van meerdere clubs in LaLiga.

Update 18 augustus 14.16 uur - Kevin-Prince Boateng tekent in Duitsland: 'Superieure kwaliteiten'
Kevin-Prince Boateng heeft voor drie jaar getekend bij Eintracht Frankfurt, zo meldt de club vrijdag bij monde van trainer Niko Kovac. De oefenmeester van de Duitse club zegt op een persconferentie dat de Ghanees de jonge spelers veel kan bijleren: "Hij gaat het team heel veel geven. Hij heeft superieure voetbalkwaliteiten." Boateng en Las Palmas lieten eerder deze week weten dat de verbintenis tussen club en speler werd beëindigd wegens persoonlijke omstandigheden. De Ghanees international wordt in Frankfurt collega van Jetro Willems, Sébastien Haller en Jonathan de Guzmán.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
17
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties