Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Klaassen en Cillessen gewoon in wedstrijdselectie Ajax

Laatste update:

Klaassen, die vervolgens geblesseerd wegviel bij Oranje, zegt Cruijff twee keer ontmoet te hebben. "Cruijff is de grootste speler geweest die we hebben gehad in Nederland en hij heeft enorm veel voor het voetbal betekend. Ook mondiaal. Daarnaast was het een ontzettend aardige man", vertelt hij. Ook somt de international de in zijn ogen meest memorabele momenten van de clubicoon op.

Hij noemt het lobje tegen Haarlem en de wedstrijd tegen FC Twente, waarin Cruijff van de tribune kwam om naast coach Leo Beenhakker in de dug-out te gaan zitten. "Dat zei veel over hoe hij was. Hij deed het niet voor zichzelf, maar om te helpen", aldus Klaassen, die maar één manier ziet om de stervoetballer van weleer een waardig afscheid te geven. "Hopelijk kunnen we Cruijff aan het einde van het seizoen eren met de landstitel."

Update 2 april 14.11 uur - Klaassen en Cillessen gewoon in wedstrijdselectie Ajax
Frank de Boer kan zondag tegen PEC Zwolle gewoon een beroep doen op Davy Klaassen. De aanvoerder van Ajax haakte af bij het Nederlands elftal met knieklachten, maar de ergste pijn is verdwenen en Klaassen zit gewoon bij de wedstrijdselectie. Datzelfde geldt voor Jasper CIllessen, die op de training van Oranje zijn neus brak: hij zal keepen met een masker.

Wordt Ajax kampioen, denk jij?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
1
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties