Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Klaassen ontbreekt op laatste training en mist Klassieker

Laatste update:

Boilesen vervangt Jairo Riedewald, die afgelopen vrijdag geblesseerd raakte aan zijn knie, en de Deen krijgt van De Boer dus de voorkeur boven Nick Viergever. "Hij gaat spelen", zo bevestigde de coach op de persconferentie van vrijdag. "Nicolai is weer helemaal fit. Jairo is ook wel fit, maar als ik niks wil forceren zou ik hem nu eigenlijk een weekje rust moeten geven."

Of Davy Klaassen tegen Feyenoord in actie zal komen, is nog onduidelijk. De middenvelder verliet vrijdag vroegtijdig het trainingsveld wegens klachten aan zijn buikwand en liet zich onderzoeken in het ziekenhuis. Daar werd geen ernstige schade geconstateerd, maar de inzetbaarheid van Klaassen in de Klassieker blijft twijfelachtig.

De Boer denkt niet alleen aan de wedstrijd van zondag: "Het duel met Feyenoord is belangrijk, maar in de wedstrijden daarna moeten we ook volle bak", citeerde Voetbal International de coach. "Ga ik nu de keuze voor hem maken omdat dit duel belangrijk is of haal ik hem eruit met het oog op de zware periode daarna? Hij moet immers niet vier stappen terugvallen als ik hem nu opstel." Met een spuit spelen zal volgens De Boer sowieso geen optie zijn.

Update 24 januari 11.20 uur - Klaassen ontbreekt op laatste training en mist Klassieker
Ajax kan in de Klassieker tegen Feyenoord niet beschikken over Davy Klaassen, zo bevestigt de club zaterdag via de officiële kanalen. De middenvelder ontbreekt zaterdagochtend op de laatste training omdat hij nog klachten aan de buikwand heeft. Frank de Boer hanteert normaliter de regel dat zijn spelers de laatste training moeten meemaken om in aanmerking te komen voor een basisplek. De coach gaf vrijdag al aan dat hij geen onnodig risico gaat nemen.

-
Nicolai Boilesen is een betere linksback dan Nick Viergever

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties