Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Klagende Messi van repliek gediend: 'Dit is heel normaal'

Laatste update:

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain werden vijf spelers van Barcelona getest op doping; Messi, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic, Jordi Alba en Claudio Bravo. "Maar van de vijf gekozen spelers moest alleen ik urine en bloed afstaan... Een beetje vreemd, niet?", schreef Messi na de controle op Instagram.

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

Messi heeft in de laatste vier wedstrijden drie hattricks gemaakt (tegen Sevilla, APOEL Nicosia en Espanyol) en hoopt woensdagavond ook Paris Saint-Germain pijn te kunnen doen. Barcelona en PSG zijn allebei al zeker van een plek in de knock-outfase, maar strijden nog om de koppositie in de poule.

Update 9 december 18.45 uur - Klagende Messi van repliek gediend: 'Dit is heel normaal'
Lionel Messi plaatste zijn vraagtekens bij de dopingcontrole die hij in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain moest ondergaan. De aanvaller vroeg zich op Instagram af waarom alleen hij bij de test urine en bloed moest afstaan, maar de Spanish Agency for Health Protection in Sport (AEPSAD) laat weten dat daar niets achter moet worden gezocht: "Dit is heel gebruikelijk in de Spaanse sportwereld. Er zijn dit jaar al veel spelers getest en de procedure is bij Messi ook normaal verlopen. Bij die procedure wordt er altijd één speler uitgepikt die bloed moet afstaan, zoals altijd", laat een woordvoerder weten.

La Liga
FC Barcelona
5 - 1
Espanyol

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties