Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Klopp over Barcelona-geruchten: 'Verliefd op deze club'

Laatste update:

Martino tekende aan het begin van dit seizoen een tweejarig contract in het Camp Nou, maar destijds werd afgesproken om de samenwerking na een jaar te evalueren. Volgens Sport is na de nederlaag tegen Granada besloten om uit elkaar te gaan: de leiding van Barcelona is niet tevreden over het werk van de Argentijn en Martino zou zich bovendien zelf ook niet goed voelen bij de club. Het lijkt er dus op dat beide partijen van mening zijn dat het beter is om te stoppen.

Barcelona moet bij het vertrek van Martino op zoek naar een opvolger en in de wandelgangen is de naam van Frank de Boer wel eens genoemd. Sport claimt echter dat de Spaanse topclub in zee wil gaan met een Duitse trainer: Jürgen Klopp. De leiding van Barcelona is erg positief over wat hij laat zien bij Borussia Dortmund, dat in de afgelopen week nog wist te winnen van Real Madrid en Bayern München. Ook Diego Simeone van Atlético schijnt in beeld te zijn.

Update 19 april 14.55 uur - Klopp over Barcelona-geruchten: 'Verliefd op deze club'
Volgens het Catalaanse dagblad Sport is Jürgen Klopp de topkandidaat om Gerardo Martino op te volgen bij Barcelona, maar volgens de oefenmeester van Borussia Dortmund moeten we dat bericht met een korreltje zout nemen. Klopp verlengde onlangs zijn contract tot medio 2018; toch blijven de Spaanse media hem in verband brengen met Barcelona. "Niemand moet zich dingen in het hoofd halen. We zijn allemaal nog verliefd op deze club en de manier waarop de dingen hier lopen", aldus Klopp via de officiële kanalen van BVB.

Jürgen Klopp zou een goede coach zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
13
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties