Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB gaat verklaringen uit Heerenveen en Den Haag bestuderen

Laatste update:

Voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende gelooft daar niets van. Hij was toevallig aan het kijken bij het duel tussen ADO en Skenderbeu: "Ik heb núl verdachte gevallen gezien", zegt hij in De Telegraaf. "Daar liep een wat oudere Spaanse scheidsrechter, die totaal géén beslissende invloed had op de wedstrijd. Hij gaf bijvoorbeeld niet vijf keer een dubieuze vrije trap op de rand van het strafschopgebied. De goals waren ook gewoon huis-tuin-en-keukendoelpunten, totaal niets raars aan af te zien."

Van der Ende kreeg ook wat mee van de 'penaltysoap' bij Heerenveen, waar de scheidsrechter de laatste gestopte strafschop liet overnemen. De spelers van de Friezen besloten hierdoor om het veld te verlaten en daar was Hans Vonk, technisch directeur van Heerenveen, niet echt blij mee: "We konden de frustratie van de spelers volledig begrijpen, maar dat van het veld lopen kon onze goedkeuring niet helemaal wegdragen", zegt hij tegen de NOS.

"Direct na de wedstrijd hadden we door dat het een staartje zou krijgen", vervolgt Vonk, die dat deels wijt aan de reactie van de spelers. "Als iedereen was blijven staan, dan was het wel een opmerkelijke wedstrijd geweest. Maar dan zou het niet zo'n impact hebben gehad."

Update 14 januari 15.30 uur - KNVB gaat verklaringen uit Heerenveen en Den Haag bestuderen
ADO Den Haag en sc Heerenveen hebben hun verklaring over de verdachte oefenwedstrijden van vorige week ingeleverd bij de KNVB. De bond gaat de informatie bestuderen en besluit vervolgens of de UEFA wordt ingelicht. De Europese voetbalbond moet dan vervolgens bepalen of er stappen worden ondernomen, zo meldt Voetbal International.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
38
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties