Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB laat 'bijzonder grove overtreding' op Park onbestraft

Laatste update:

PSV verloor met 2-1 in Alkmaar en Ji-Sung Park viel in dit duel uit, na een zware en onbestrafte overtreding van Viktor Elm. Bij PSV is men boos en teleurgesteld over het gebrek aan aandacht voor dit incident, waarbij Elm niet de intentie had om de bal te raken en Park vol op zijn kuitbeen raakte. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de Eindhovenaren is er sprake van 'willekeur'.

Scheidsrechter Björn Kuipers floot niet voor een overtreding van Elm en de middenvelder zou dus nog op basis van videobeelden geschorst kunnen worden. Een woordvoerder van de KNVB heeft echter laten weten dat er vooralsnog geen onderzoek van de aanklager betaald voetbal aan de orde is. Kuipers heeft nog niet laten weten of hij het moment beoordeeld of gemist heeft.

Update 1 oktober 19.00 uur - KNVB laat 'bijzonder grove overtreding' op Park onbestraft
De KNVB heeft besloten om Viktor Elm niet te schorsen. De middenvelder beging tegen PSV een overtreding op Ji-Sung Park, die geblesseerd raakte. Scheidsrechter Björn Kuipers had het voorval niet waargenomen, waardoor de KNVB besloot de videobeelden te bekijken. De bond laat aan De Telegraaf weten het een 'bijzonder grove overtreding' te vinden, maar ziet geen 'opzet' in het spel. Hierdoor gaat de Zweed vrijuit.

-
PSV heeft een punt

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties