Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: KNVB legt Havenaar schorsing van drie wedstrijden op

Laatste update:

De KNVB bevestigt dinsdag het schikkingsvoorstel van de aanklager. De actie van Havenaar kostte Schaars zaterdag de rest van de wedstrijd. Maandag werd bovendien duidelijk dat de middenvelder van PSV in de resterende duels van 2013 niet meer in actie kan komen voor zijn club: hij liep door de charge een haarscheurtje in zijn kuitbeen op. Schaars zei dinsdagochtend echter dat Havenaar van hem niet geschorst hoeft te worden.

"Ik ben niet boos op die jongen en voor mij hoeft hij ook niet achteraf geschorst te worden, maar hiertegen moet wel tijdens de wedstrijd worden opgetreden", merkte de ervaren middenvelder op. Eerder zei Vitesse-trainer dat Havenaar geen kwaad in de zin had en dat Japanners zulke overtredingen niet (willen) maken. Nu moeten Havenaar en zijn club echter rekenen op een pittige schorsing. Vitesse is al zeven wedstrijden ongeslagen en staat bovenaan. Havenaar miste dit seizoen niet één wedstrijd en scoorde vijf keer.

Update 10 december 16.16 uur - Havenaar en Vitesse niet akkoord met voorstel van vier duels
Vitesse en Mike Havenaar gaan niet akkoord met het schikkingsvoorstel dat de aanklager betaald voetbal dinsdag deed. Op basis van televisiebeelden stelde hij een schikking van vier wedstrijden voor, nadat Stijn Schaars een flinke blessure opliep. Na de wedstrijd zei trainer Peter Bosz van Vitesse al dat hij Havenaar voor onschuldig hield en daar blijft de club bij. De zaak komt nu voor de tuchtcommissie, bevestigt de KNVB.

Update 13 december 10.52 uur - Havenaar blijft vier duels geschorst, Vitesse in beroep
De tuchtcommissie van de KNVB heeft zich gebogen over de zaak van Mike Havenaar en besloten dat de Japans-Nederlandse aanvaller vier duels geschorst moet blijven. Vitesse ging niet akkoord met het voorstel van de aanklager betaald voetbal en dus kwam de zaak voor. De Arnhemmers leggen zich ook niet neer bij het oordeel van de tuchtcommissie van de KNVB en gaan in beroep. Dat betekent dat Havenaar zondag de wedstrijd tegen NAC Breda gewoon kan spelen.

Update 18 december 10.40 uur - KNVB legt Havenaar schorsing van drie wedstrijden op
Mike Havenaar ontkomt niet aan een straf. De commissie van beroep van de KNVB heeft de aanvaller van Vitesse wegens 'ernstig gemeen spel' voor vier wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De aanvaller uit Japan beging eerder deze maand in de uitwedstrijd tegen PSV (2-6) een flinke charge op Stijn Schaars, maar de overtreding werd toentertijd niet waargenomen.

-
Vier duels schorsing is...

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
4
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
54
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties