Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB legt scheidsrechter Gözübüyük geen 'strafmaatregel' op

Laatste update:

Makkelie was vorig seizoen ook al de leidsman bij het duel tussen de twee aartsrivalen in Rotterdam. Die wedstrijd werd destijds met 4-1 gewonnen door Ajax. De afgelopen twee edities in de Johan Cruijff ArenA stonden onder leiding van Kuipers, die nu bij het duel aanwezig zal zijn als VAR.

Ajax heeft dit seizoen nog geen goede herinneringen aan Makkelie. Het enige duel van Ajax dat de scheidsrechter in de huidige voetbaljaargang floot was namelijk de met 3-0 verloren wedstrijd tegen PSV in het Philips Stadion. De Amsterdammers gaan het duel in met een achterstand van twee punten op koploper PSV, terwijl Feyenoord dertien punten minder heeft dan de Eindhovenaren.

Serdar Gözübüyük komt na de veelbesproken wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen van zondag aankomend weekend niet in actie en zal aan de slag gaan als videoscheidsrechter bij Heracles Almelo - PEC Zwolle. Dennis Higler heeft diezelfde dag de leiding bij de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen.

Update 22 januari 15.39 uur - KNVB legt scheidsrechter Gözübüyük geen 'strafmaatregel' op
Serdar Gözübüyük fluit komend weekeinde geen wedstrijd in de Eredivisie. Dat is echter 'geen strafmaatregel' van de KNVB nadat de scheidsrechter weigerde om Sam Lammers een strafschop te geven na een zeker lijkende overtreding van Ajax-doelman Kostas Lamprou. Dat heeft een woordvoerder van de voetbalbond aan het Algemeen Dagblad laten weten.

Wat verwacht jij van Feyenoord - Ajax?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
20
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties