Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: KNVB maakt competitieprogramma definitief na 14 veranderingen

Laatste update:

Behalve het programma voor het nieuwe seizoen heeft de KNVB ook bekendgemaakt dat wedstrijden op zondag niet meer om 12.30 uur van start gaan, maar al om 12.15 uur. Deze wijziging heeft de bond ingevoerd in verband met de videoscheidsrechter. Als er tijdens een wedstrijd iets voorvalt en daar de videoref voor nodig is, kan het voorkomen dat de wedstrijd langer duurt. Om te voorkomen dat de programmering van FOX Sports uitloopt, begint de 'lunchwedstrijd' een kwartier eerder, zodat er hoe dan ook op tijd doorgeschakeld kan worden naar de wedstrijd van 14.30 uur.

Programma Eredivisie speelronde 1
Vrijdag 10 augustus (20.00 uur): PEC Zwolle - sc Heerenveen

Zaterdag 11 augustus (18.30 uur): Willem II - VVV-Venlo
Zaterdag 11 augustus (18.30 uur): Ajax - Heracles Almelo
Zaterdag 11 augustus (20.45 uur): PSV - FC Utrecht
Zaterdag 11 augustus (20.45 uur): Excelsior - Fortuna Sittard

Zondag 12 augustus (12.15 uur): ADO Den Haag - FC Emmen
Zondag 12 augustus (14.30 uur): De Graafschap - Feyenoord
Zondag 12 augustus (14.30 uur): Vitesse - FC Groningen
Zondag 12 augustus (16.45 uur): AZ - NAC Breda

De KNVB benadrukt op de website dat het gaat om een concept competitieprogramma dat de bond dinsdag presenteert aan de clubs en afgevaardigden van de gemeenten en politie. Wanneer de wedstrijddagen en aanvangstijden besproken zijn, kan besloten worden om het programma te veranderen. "De invulling van het competitieprogramma is altijd een enorme puzzel", vertelt manager competitiezaken Jan Bluyssen. "Een evenwichtig thuis- en uitritme, een eerlijke verdeling van de voorkeursdagen van clubs en de reisafstanden van supporters bij vroege wedstrijden zijn enkele belangrijke zaken waar we rekening mee houden."

De eerste topper van het nieuwe seizoen staat voor zondag 23 september (16.45 uur) op het programma en gaat tussen PSV en Ajax. Een overzicht van de topwedstrijden tussen de clubs uit de traditionale top drie:

Zondag 23 september (16.45 uur): PSV - Ajax
Zondag 28 oktober (14.30 uur): Ajax - Feyenoord
Zondag 2 december (14.30 uur): Feyenoord - PSV
Zondag 27 januari (14.30 uur): Feyenoord - Ajax
Zondag 24 februari (14.30 uur): PSV - Feyenoord
Zondag 31 maart (16.45 uur): Ajax - PSV

Bekijk hier het volledige competitieprogramma van de KNVB voor 2018/19.

Update 15 juni 15.03 uur - KNVB maakt competitieprogramma definitief na 14 veranderingen
De conceptprogramma's in de Eredivisie en Jupiler League die afgelopen week door de KNVB werden gepubliceerd, zijn definitief geworden. Slechts veertien aanpassingen had de voetbalbond nodig. De kleine wijzigingen zitten hem vooral in de aanvangstijden, waardoor het schema zo goed als onveranderd is. "We zijn blij met de fijne samenwerking met clubs en lokale overheden, waardoor we in drie dagen tijd het programma definitief hebben kunnen maken. Wij willen hen daarvoor vanaf deze plek dan ook bedanken en wensen iedereen een sportief en mooi seizoen toe", stelt manager competitiezaken Jan Bluyssen.

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
7
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties