Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB maakt definitief speelschema voor nieuw seizoen bekend

Laatste update:

Landskampioen PSV begint het seizoen met een uitwedstrijd bij ADO Den Haag; in het afgelopen voetbaljaar was dat voor de Eindhovenaren nog de laatste wedstrijd. Feyenoord begint het seizoen op zaterdag 8 augustus met een thuiswedstrijd, tegen FC Utrecht, en winnaar van de play-offs Vitesse gaat een dag later op bezoek bij Willem II. Het seizoen wordt op vrijdag 7 augustus afgetrapt in Friesland, met het duel tussen sc Heerenveen en nieuwkomer De Graafschap.

De eerste topper van het nieuwe seizoen staat gepland voor de vierde speelronde: op zondag 30 augustus zal PSV bezoek krijgen van Feyenoord. Op 4 oktober staat Ajax in Amsterdam tegenover PSV. De eerste Klassieker wordt gespeeld op zondag 8 november, wanneer Feyenoord in de eigen Kuip bezoek krijgt van Ajax. De strijd tussen de aartsrivalen in de Amsterdam ArenA staat voor zondag 7 februari 2016 op het programma.

In de Jupiler League begint NAC Breda op vrijdag 7 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam, terwijl FC Dordrecht dan in actie komt tegen FC Eindhoven. Go Ahead Eagles, de derde club die in het afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie, komt maandag 10 augustus pas voor het eerst in actie, uit bij Jong PSV.

Het volledige conceptprogramma is hier te vinden!

Update 18 juni 09.54 uur - KNVB maakt definitief speelschema voor nieuw seizoen bekend
Zes dagen na het vrijgeven van het conceptprogramma voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie en Jupiler League heeft de KNVB het definitieve speelschema naar buiten gebracht. In tegenstelling tot vorige week zijn nu ook de aanvangstijden van alle wedstrijden bekend: sc Heerenveen en De Graafschap trappen het nieuwe voetbaljaar op vrijdag 7 augustus op het gebruikelijke tijdstip van 20.00 uur af. Wegens Europese verplichtingen van enkele clubs kunnen er gedurende het seizoen altijd nog aanvangstijdstippen gewijzigd worden.

Eerste speelronde Eredivisie:

Vrijdag 7 augustus
SC Heerenveen - De Graafschap (20.00 uur)

Zaterdag 8 augustus
PEC Zwolle - SC Cambuur (18.30 uur)
Roda JC - Heracles Almelo (19.45 uur)
ADO Den Haag - PSV (19.45 uur)
Feyenoord - FC Utrecht (20.45 uur)

Zondag 9 augustus
AZ - Ajax (12.30 uur)
NEC - Excelsior (14.30 uur)
FC Groningen - FC Twente (14.30 uur)
Willem II - Vitesse (16.45 uur)

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties