Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: KNVB maakt maximaal 50.000 euro vrij voor campagne Van Praag

Laatste update:

Het uitvoerend comité van de bond kwam op woensdag bij elkaar om te vergaderen over de opvolging van Platini en Van Praag stelde zich tijdens deze vergadering als enige meteen kandidaat voor de vrijgekomen post, zo heeft de KNVB inmiddels bevestigd. De deadline voor de aanmelding van kandidaat-voorzitters is op 20 juli gesteld.

UEFA vice-voorzitter Ángel María Villar zou de belangrijkste uitdager van de Nederlander zijn: hij neemt op dit moment de honneurs waar en zal na de EK-finale ook de beker uitreiken aan het winnende land. Bij de KNVB wil men nog niet teveel kwijt over een eventuele kandidatuur van Van Praag: "Later vandaag hebben we contact met Michael", liet woordvoerder Hans van Kastel weten aan het Algemeen Dagblad.

Update 19 mei 07.20 uur - 'Op de Balkan valt wel wat te winnen voor me'
Michael van Praag aast op het voorzitterschap van de UEFA en de KNVB zal daardoor opnieuw een budget moeten vrijmaken voor de man die eerder al probeerde om voorzitter van de FIFA te worden. "Het zal om beduidend minder geld gaan, want ik ga niet alle bonden af", zegt Van Praag in De Telegraaf. "Volgende week bij de Champions League-finale zal ik alle voorzitters ontmoeten en ik ben bij de opening van het nieuwe bondsbureau van Montenegro. Op de Balkan valt wel wat te winnen voor me."

Update 25 mei 10.38 uur - KNVB maakt maximaal 50.000 euro vrij voor campagne Van Praag
Michael van Praag moet met een budget van maximaal 50.000 euro gaan proberen om voorzitter van de UEFA te worden. Toen hij voorzitter van de FIFA wilde worden, kreeg hij nog 400.000 euro van de KNVB om campagne te voeren. Daarvan werd de helft gebruikt. "Europa is klein en easyJet vliegt op veel bestemmingen", legt KNVB-directeur betaald voetbal Bert van Oostveen uit aan het ANP. "De UEFA kan de senioriteit en ervaring van Van Praag goed gebruiken. Vooral in Oost-Europa moeten we die boodschap nog gaan overbrengen. Er is veel momenteel veel verdeeldheid.''

Michael van Praag zou een goede voorzitter van de UEFA zijn

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties