Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB ontkent berichtgeving: 'Daar is geen enkele sprake van'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf is de voetbalbond daarbij niet van plan om de vier, die een doorlopende verbintenis hebben, een vergoeding mee te geven. De 48-jarige Vink en Braamhaar, de één jaar jongere Wiedemeijer en Van Sichem (46) fluiten al jarenlang op het hoogste niveau in Nederland, maar de KNVB lijkt voornemens om het ervaren kwartet zonder pardon aan de kant te schuiven.

Onder het mom van 'doorstroming van jonge talenten' en 'kwaliteitsbewaking' zou scheidsrechtersbaas Dick van Egmond zijn voormalig collega's willen laten afvloeien. Volgens het dagblad zijn veel leden van het huidige scheidsrechterskorps echter van mening dat arbiters best kunnen blijven fluiten tot ze de vijftig gepasseerd zijn en is het nergens voor nodig dat er nu 'heel geforceerd op 46-, 47- of 48-jarige leeftijd afscheid moet worden genomen'.

Update 12 mei 14.34 uur - KNVB ontkent berichtgeving: 'Daar is geen enkele sprake van'
De KNVB ontkent dat Pieter Vink, Eric Braamhaar, Tom van Sichem en Reinold Wiedemeijer op korte termijn het veld moeten ruimen. "Er is geen enkele sprake van dat alle vier de genoemde scheidsrechters volgend seizoen vertrekken. Dit zal gefaseerd over meerdere jaren gebeuren", reageert een woordvoerder van de voetbalbond aan De Telegraaf. De KNVB voert momenteel 'in goede harmonie' gesprekken met de vier leidsmannen. Pas daarna wil men inhoudelijk verder op de kwestie ingaan.

Denk je dat deze vier scheidsrechters nog lang blijven fluiten in de Eredivisie?

Meer nieuws

Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
8
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
41
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
12
VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77
Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties