Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB spreekt zich in 2014 uit over trainersconstructie FC Twente

Laatste update:

De CBV trok al eerder aan de bel bij de KNVB, maar de bond verwees door naar de aanklager, meldt het nieuwsmedium. Directeur Gerard Marsman van de CBV verwacht spoedig een antwoord van de aanklager. "Volgens ons staat er expliciet in de regels dat de coaching tijdens een wedstrijd door de hoofdverantwoordelijke wordt gedaan en die taak kan niet gedelegeerd worden", aldus Marsman.

"De situatie bij FC Twente zit ons niet lekker. Wij pretenderen een uitstekende opleiding te hebben voor onze coaches. Dan moet je ook zorgen dat die opleiding beschermd wordt", besluit Marsman. FC Twente wil nog niet reageren op de kwestie.

Update 20 november 16.45 uur - Jansen en Schreuder mogen hun werk blijven doen bij FC Twente
Michel Jansen en Alfred Scheuder van FC Twente kunnen hun werk blijven doen. De belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal had de constructie, Jansen op papier de hoofdcoach en Schreuder in de praktijk de eindverantwoordelijke, aanhangig gemaakt bij de KNVB. De aanklager van de bond oordeelde echter dat er in de reglementen niet staat beschreven op welke wijze een trainer zijn taken moet uitvoeren. Dat meldt persbureau ANP.

Update 22 november 07.50 uur - 'Bij Ajax zie je Bergkamp toch ook nooit het veld inlopen?'
Volgens de KNVB doet FC Twente niets verkeerd, maar de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal laat de club uit Enschede niet met rust. "We leggen ons niet bij deze uitspraak neer. Ik ga op een keurige manier een schriftelijke reactie naar de aanklager sturen", zegt Leo Beenhakker in De Telegraaf. "De verantwoordelijkheid van coaching tijdens een wedstrijd kun je niet afschuiven. Bij Ajax zie je Dennis Bergkamp toch ook nooit het veld inlopen? Dat doet Frank de Boer. Maar bij FC Twente zie je Schreuder wel anderhalf uur coach, terwijl Jansen roerloos in de dug-out zit."

Update 26 november 13.41 uur - KNVB spreekt zich in 2014 uit over trainersconstructie FC Twente
In februari of maart spreekt de KNVB zich uit over de trainersconstructie bij FC Twente, meldt het Algemeen Dagblad. De belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal diende een klacht in bij de bond, omdat Michel Jansen op papier hoofdtrainer is en Alfred Schreuder in de praktijk de eindverantwoordelijke is. Voorman Leo Beenhakker dient een klacht in, die in februari of maart onder ogen van het technisch platform van de bond zal komen.

Hoe denk jij over de constructie bij FC Twente?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
15
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
21
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties