Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: KNVB start vooronderzoek naar Matavz en laat Miazga onbestraft

Laatste update:

"Het is niet aan mij om te oordelen wat er gebeurd is. Dat laat ik aan de KNVB", zei Dumfries bij FOX Sports over de elleboogstoot van Matavz. Volgens de verdediger van Heerenveen had hij voorafgaand aan dat incident geen contact gehad met de spits van Vitesse. Henk Fraser hield Matavz bewust voor de camera weg. "Dat heb ik zeker bepaald", erkende de oefenmeester van de Arnhemmers.

"De beelden zijn voor de experts om te beoordelen en ik wil mijn spelers hiervan weghouden. Want ik kan iets doms zeggen in een impulsieve bui, dus dan geldt dat ook voor mijn spelers." Fraser werd na afloop geconfronteerd met de beelden. "Ik ken mijn spelers als mensen die dit niet doen, maar als je dit ziet, dan denk ik dat je weinig steun van mij nodig hebt om dit te kunnen beoordelen. Dit kan iedereen zelf wel beoordelen."

Op de pijnlijke kneep van Miazga reageerde Dumfries luchtig. "Tsja, hij grijpt me duidelijk bij de ballen", analyseerde de verdediger de beelden. "Maar het is ook moeilijk om daarnaast te grijpen." Volgens de verdediger was het een wedstrijd met harde duels. "We klapten er allebei op. Daar horen dingen bij en soms gaan die over het randje."

Dumfries erkende dat Vitesse de betere kansen had. "Uiteindelijk mogen wij tevreden zijn met een punt." Vitesse kwam na een kwartier op 1-0 door een eigen doelpunt van Daniel Höegh. Uit het niets maakte Heerenveen gelijk. Pelle van Amersfoort verschalkte de uitgekomen Remko Pasveer met een heerlijke bal.

Update 22 januari 14.53 uur - KNVB start vooronderzoek naar Matavz en laat Miazga onbestraft
Matt Miazga hoeft niet te vrezen voor een schorsing na het incident waar hij Denzel Dumfries in het kruis greep. De KNVB laat maandagmiddag weten dat er geen verdere stappen tegen de verdediger zullen worden ondernomen. Dat geldt echter niet voor ploeggenoot Tim Matavz: de spits deelde een elleboogstoot uit aan dezelfde Dumfries en is nu het onderwerp van een vooronderzoek van aanklager.

-

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
4
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties