Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: KNVB stelt onderzoek in naar spreekkoren tijdens PSV-AZ

Laatste update:

De stadionspeaker in Eindhoven maande de boze fans tot kalmte en na afloop kwam ook Phillip Cocu aan het woord over hun gedrag. "Dat is gewoon niet netjes. Er kan best onvrede zijn, dat kun je op verschillende manieren uiten. Ik denk niet dat we ons daartoe moeten verlagen. Dat hoort niet", sprak de trainer van PSV zijn afkeer uit van de spreekkoren.

Strootman en Toivonen zijn door hun gele kaarten geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd van PSV, volgende week zondag thuis tegen NEC. De Nederlander en Zweed stonden allebei op scherp voorafgaand aan de zege op AZ. Bij de verliezer van zaterdag kreeg alleen Etiënne Reijnen geel voorgehouden door scheidsrechter Kuipers.

Update 16 april 11:59 uur - Kuipers meldt spreekkoren PSV-fans bij KNVB
De kwetsende spreekkoren die een deel van de PSV-aanhang zaterdagavond ten gehore bracht richting Björn Kuipers krijgen wellicht een staartje. NRC Handelsblad maakt bekend dat de scheidsrechter bij de KNVB melding heeft gemaakt van de spreekkoren. Die start een onderzoek en zal mogelijk een fikse boete aan PSV uitdelen. Trainer Phillip Cocu sprak al afkeurend over het gedrag van een deel van de fans. "Ik denk niet dat we ons daartoe moeten verlagen. Dat hoort niet", zei hij.

Update 19 april 14:54 uur - KNVB stelt onderzoek in naar spreekkoren tijdens PSV-AZ
De aanklager betaald voetbal van de KNVB stelt een onderzoek in naar de kwetsende spreekkoren die een deel van de PSV-aanhang recent ten gehore bracht tegen AZ. In die wedstrijd moest arbiter Björn Kuipers het ontgelden, mede doordat hij geel gaf aan Kevin Strootman, Zakaria Labyad, Jeremain Lens en Ola Toivonen.

De scheidsrechter deed in de wedstrijd zelf niets met de spreekkoren, maar maakte er nadien wel melding van bij de KNVB. Die kondigt nu aan dat de aanklager een onderzoek in gang zet naar de gebeurtenissen. Op basis van het meldingsformulier van de clubs en Kuipers' rapport heeft hij betaald voetbal schriftelijke vragen gesteld aan PSV. De club heeft tot 2 mei de tijd hierop te reageren.

-
Björn Kuipers floot een ... wedstrijd

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
23
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
1
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties