Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'KNVB verschuift bekerduel voor nieuwe datum PSV-Feyenoord'

Laatste update:

Reden voor nieuwe uitstel is dat de Nederlandse Spoorwegen (NS) dinsdag geen treinen beschikbaar hebben om de 1200 Feyenoord-fans, die in bezit zijn van een toegangsbewijs, te vervoeren. De gemeente Eindhoven staat niet toe dat de Rotterdamse aanhang met bussen naar PSV komt. Er is momenteel koortsachtig overleg gaande over een andere datum; de bond hoopt spoedig met een nieuwe afspraak te komen.

"Dat ook de supporters van Feyenoord bij dit duel aanwezig kunnen zijn, is voor ons een hele belangrijke voorwaarde", zegt operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB. "We hebben ons er met alle betrokkenen maximaal voor ingespannen om het op deze korte termijn te realiseren. Toen we het duel gisteren naar dinsdag verplaatsten, leken alle seinen op groen te staan. Met de kennis van nu blijkt dat tot onze grote teleurstelling anders te liggen. Nu gaan we op zoek naar een datum waarop iedereen van de wedstrijd kan genieten."

Het treffen tussen PSV en Feyenoord zou eigenlijk zondag gespeeld worden, maar de wedstrijd werd verplaatst door problemen in het Europa League-duel van PSV met Estoril. Het Portugese veld raakte donderdag onbespeelbaar, waardoor het duel op vrijdag werd uitgespeeld. Omdat er geen 48 uur tussen het Europa League-duel en het competitieduel zat, besloot de KNVB de competitiewedstrijd te verplaatsen.

Update 30 november 14.40 uur - 'KNVB verschuift bekerduel voor nieuwe datum PSV-Feyenoord'
De KNVB onderzoekt de mogelijkheid om de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord op woensdag 17 december af te werken. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Eindhovenaren spelen die dag een bekerduel met Roda JC Kerkrade, maar die wedstrijd zal dan uitgesteld moeten worden. Wanneer het bekerduel dan weer ingehaald moet worden, is onduidelijk.

-
De wedstrijd had gewoon op zondag gespeeld moeten worden

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
95
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
6
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
33
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
14
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties