Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB vervroegt Klassieker naar 'gewoon' tijdstip

Laatste update:

Omdat Ajax als enige Nederlandse ploeg nog actief is in Europa, krijgen de Amsterdammers door de latere aanvangstijden wat meer tijd om te herstellen van de midweekse wedstrijden. Feyenoord speelt bijvoorbeeld vier wedstrijden die beginnen om 12.30 uur. In de Eredivisie zal er na de winterstop geen midweekse speelronde plaatsvinden, zo maakte de KNVB maandag bekend.

"Helaas is Ajax dit jaar de enige Nederlandse club die Europees nog actief is", legt manager competitiezaken Gijs de Jong via de officiële kanalen van de KNVB uit. "Hiermee houden we rekening bij de vaststelling van aanvangstijden en speeldata voor de tweede helft van de competitie. Als Ajax op donderdag Europa League speelt, dan plannen wij hun Eredivisiewedstrijd op zondag en bij voorkeur op het late tijdstip van 16.30 uur."

Vervolgens legt De Jong uit hoe de aanvangstijden tot stand zijn gekomen. "Voor ons zijn bij het maken van de competitieprogramma's een aantal zaken belangrijk. Allereerst de sportieve uitgangspunten, daarna de aspecten van de openbare orde en vervolgens de commerciële uitgangspunten. Natuurlijk is de programmering in nauwe samenspraak met Eredivisie Live gedaan, maar neem van mij aan dat de sportieve grondbeginselen voor ons het zwaarst wegen."

Update 24 december 15.58 uur - KNVB vervroegt Klassieker naar 'gewoon' tijdstip
De KNVB heeft het aanvangstijdstip van de eerste kraker na de winterstop, Ajax-Feyenoord op 20 januari, vervroegd van 16.30 naar 14.30 uur. Oorspronkelijk zou de Klassieker in de namiddag beginnen, maar nu is gekozen voor het reguliere tijdstip. Dat meldt Ajax Life maandag.

Meer nieuws

'Overmars kan 17-jarig toptalent met grote winst doorverkopen aan absolute topcl
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties