Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB weigert uitnodiging Catalonië: 'Het is dan niet mogelijk'

Laatste update:

Catalonië speelt rond Kerstmis altijd een niet officiële interland en de Catalaanse voetbalbond (FCF) is van zins om de KNVB te benaderen, zo verzekert Andreu Subias. "De federatie heeft geprobeerd om Johan Cruijff zo goed mogelijk te eren", zo vertelt de bondsvoorzitter in gesprek met Sport. "Het was allemaal heel onverwachts. In de komende dagen gaan we bespreken wat we kunnen doen als eerbetoon aan Johan."

Volgens Subias is het uitnodigen van het Nederlands elftal voor de traditionele oefeninterland een optie. "Voor de komende oefeninterland gaan we proberen om het Nederlands elftal uit te nodigen." Het is maar de vraag of de KNVB en de Eredivisie-clubs daar medewerking aan willen verlenen. In Engeland wordt sowieso doorgevoetbald.

Catalonië staat tegenwoordig onder leiding van Gérard López, een voormalig discipel van Cruijff. De selectie bestaat uit veel spelers van Espanyol en Barcelona, in combinatie met voormalig jeugdspelers van beide clubs.

Update 22 april 17.23 uur - KNVB weigert uitnodiging Catalonië: 'Het is dan niet mogelijk'
De Catalaanse voetbalbond heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om in december een oefenwedstrijd tegen het Nederlands elftal te spelen. De wedstrijd moet in het teken komen te staan van de overleden Johan Cruijff. Volgens de KNVB is het echter niet mogelijk om in december te spelen. "We kunnen in die tijd de internationals niet bij elkaar krijgen, omdat het geen officiële periode is voor interlands of oefenduels. We hebben de Catalaanse collega's wel een brief gestuurd met andere ideeën om met het Nederlands voetbal en de Catalanen een eerbetoon te houden voor Cruijff. We wachten nu op antwoord", laat een woordvoerder van de bond weten aan NUsport.

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
30
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
24
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties