Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KNVB zet streep door complete Jupiler League-programma

Laatste update:

Het is nog niet duidelijk wanneer de wedstrijd, die zondag twintig minuten voor aanvang ook al werd afgelast, alsnog gespeeld wordt. Het NEC van trainer Adrie Bogers staat na zeventien speelronden met 37 punten op de eerste plaats en heeft twee punten meer dan Fortuna Sittard en vijf punten meer dan Jong Ajax.

FC Oss is terug te vinden op de negende plaats van de Jupiler League. Of de andere wedstrijden van maandagavond doorgaan, is nog niet bekend. Jong Ajax treft FC Den Bosch en de beloften van AZ nemen het in Alkmaar op tegen SC Cambuur.

Update 11 december 11.10 uur - KNVB zet streep door complete Jupiler League-programma
De KNVB heeft maandagochtend via de officiële kanalen laten weten dat naast FC Oss - NEC ook de duels tussen Jong AZ en SC Cambuur en tussen Jong Ajax en FC Den Bosch maandagavond niet door zullen gaan. De voetbalbond geeft aan dat het de verwachting is dat het maandagmiddag opnieuw langdurig gaat sneeuwen, waardoor de situatie van de velden flink zal verslechteren. De wedstrijden van dinsdagavond (NAC Breda - FC Twente en PEC Zwolle - AZ in de Eredivisie en Go Ahead Eagles - Jong PSV in de Jupiler League), worden dinsdagochtend per geval bekeken.

-
Een verstandig besluit van de KNVB?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
2
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
3
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
10
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties